Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η προφυλάκιση του Άγγελου έχει ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» (δείτε εδώ πόσο καιρό θα μείνει εκτός προγράμματος), ενώ τα φώτα δε θα αργήσουν να στραφούν και πάνω στον Σταύρο.

Ο αληθινός χαρακτήρας του Άγγελου, πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του έχει πλέον στο πλευρό του μία νέα σύμμαχο (δείτε εδώ ποια) και μαζί της έχει ξεκινήσει να καταστρώνει το σχέδιο εκδίκησης.

Στο στόχαστρο ο Σταύρος στους Παγιδευμένους

Παγιδευμένοι spoiler Σταύρος

Την ίδια ώρα ωστόσο, οι έρευνες που θα κάνει ο Ανδρέας γύρω από τον Χατζή, θα φέρουν στο προσκήνιο τον Σταύρο και έτσι το μυστικό του για το πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί.

Τι θα δούμε αύριο (8/11) στους Παγιδευμένους

Η Αννα και ο Δημήτρης αναγκάζονται να συνεργαστούν για μια νέα υπόθεση. Οι πλευρές τους αντικρουόμενες. Την ίδια ώρα το μυστικό του Σταύρου -που έχει να κάνει με το πού βρισκόταν το βράδυ του φόνου της Μυρτώς- αποκαλύπτεται. Ηταν στο νοσοκομείο όπου ανακάλυψε ότι έχει επιληψία και ζήτησε από τον Αλέκο να εξαφανίσει καθετί που μαρτυράει την παρουσία του εκεί, καθώς δεν θέλει κανείς να μάθει για την αρρώστια του.

Παγιδευμένοι

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αστυνομία βρίσκει εγκαταλειμμένο ένα αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό το πορτοφόλι του Κοσμά. Οταν η οικογένεια ενημερώνεται για το γεγονός, σημαίνει συναγερμός καθώς εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Μέσα σε όλα ο Σπύρος μαθαίνει για τον γάμο της Αννας και του Δημήτρη και δεν θα το πάρει καθόλου καλά, ενώ το σχέδιο εκδίκησης του Αγγελου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους! Εναν-έναν!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - spoiler! Ο Δημήτρης χάνει το μυαλό του - Το ένοχο μυστικό που τον βαραίνει

Η ανακοίνωση που εκτοξεύει τους Παγιδευμένους - Πρώτη η σειρά στο γυναικείο κοινό