Από Ελένη Μήτση

Μεγάλη επιτυχία βλέπουμε, πως έχει σημειώσει η νέα σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι με τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν συνεχώς για το σίριαλ και τα σχόλια που γίνονται στο twiter να είναι απολαυστικά.

Για την ώρα θα δούμε τη σειρά να μένει για λίγο στον πάγο και να ξεκινάει με κανονική ροή σχεδόν από τη νέα χρονιά (δείτε εδώ τον λόγο). Αν κρίνουμε ωστόσο από την απήχηση, που είδαμε να έχει όσο είναι στον αέρα, το σίγουρο είναι, πως αυτό θα συνεχιστεί και από το 2023.

Η μεγάλη απήχηση των Παγιδευμένων στον ΑΝΤ1

Να σημειώσουμε εδώ, πως σύμφωνα με τη Real και τα στοιχεία της Nielsen το σίριαλ έχει κάνει άνοδο στο γυναικείο κοινό 18-54 με 5,5 μονάδες (και με μέσο μερίδιο 20,1%), ενώ στις γυναίκες 18-24 εκτοξεύθηκε κατά 23,2 μονάδες, με συνολικό μερίδιο τηλεθέασης το ρεκόρ 33,8%.

Παγιδευμένοι Μουντιάλ

Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Το τέλος της σεζόν για την σειρά Παγιδευμένοι, που έχει ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα είναι συγκλονιστικό και θα το βρείτε μόνο εδώ! Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Αγγελο, που γνωρίζει τα μυστικά όλων και τους εκβιάζει τον καθένα χωριστά μέσω της Κλειώς. Την ίδια στιγμή οι δυσκολίες φέρνουν την Αννα και τον Δημήτρη πιο κοντά.

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Αγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Τους δίνει διορία μέχρι τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας να αποκαλύψουν όλα όσα κρύβουν. Η Αννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδελφή της ήταν ανήθικος χαρακτήρας και ότι ο Αγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Αννα ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Αγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του ότι είναι ο πραγματικός του γονιός, θα το κάνει ο ίδιος. Ολοι είναι σοκαρισμένοι καθώς ξέρουν πως αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητάει, κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Η Αννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγγελο; Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Αννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Παγιδδευμενοι τελος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λίγοι το ξέρουν - Πρώην σύντροφος της Κατερίνας Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί στους Παγιδευμένους

Τον έχουμε συνηθίσει με μούσια - Έτσι ήταν πριν από 7 χρόνια ο γοητευτικός εισαγγελέας από τους Παγιδευμένους