Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο καιρό πριν πέσει το προσωρινό φινάλε στη σειρά (δείτε εδώ τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια), οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους είναι ραγδαίες. Η προφυλάκιση του Άγγελου αλλάζει τα δεδομένα και εκείνος με τη σειρά του, είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του.

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στους Παγιδευμένους

Η απόφαση της Άννας να κρατήσει απόσταση από τον Δημήτρη αποδεικνύεται επώδυνη και για τους δυο τους. Ο Δημήτρης απογοητεύεται και δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Άννας για μία ακόμα φορά. Στο μεταξύ η εγκατάσταση του Γεράσιμου στο σπίτι του Σπύρου δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Σπύρο και πολλά ερωτηματικά στον Δημήτρη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους.

Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Κι αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και αδελφή του Αλέκου. «Σε κάλεσα για να με βοηθήσεις. Θέλω να γίνεις δικηγόρος μου και να με βγάλεις από εδώ. Δεν έχω να σου δώσω δεκάρα τσακιστή αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση από τον πατέρα μου», της λέει, κι εκείνη δέχεται. Στο μεταξύ οι έρευνες του Ανδρέα για τον Χατζή βάζουν στο στόχαστρο τον Σταύρο καθώς καταλαβαίνει ότι οι δύο άντρες συνεργάζονται και κρύβουν ένα μυστικό.

Παγιδευμένοι

Παράλληλα η Ειρήνη, μαθαίνοντας την αλήθεια για τον δολοφόνο της Μυρτώς, θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Αννα. Της ζητάει συγγνώμη κλαίγοντας και της λέει να γυρίσει στο σπίτι, αλλά η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια της απαντά: «Δεν μπορώ να κάνω σαν να μην έγινε τίποτα. Δώσε μου λίγο χρόνο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - spoiler! Ο Δημήτρης χάνει το μυαλό του - Το ένοχο μυστικό που τον βαραίνει

Η ανακοίνωση που εκτοξεύει τους Παγιδευμένους - Πρώτη η σειρά στο γυναικείο κοινό