Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία εβδομάδα έρχεται να φέρει νέα μυστικά και νέες αποκαλύψεις για τους Παγιδευμένους (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός της σειράς χώρισε), και η σχέση του Δημήτρη και της Άννας θα δοκιμαστεί ξανά και θα κριθεί, αυτή την φορά με τον πιο επώδυνο τρόπο, καθώς όχι μόνο θα βρεθούν και πάλι απέναντι, αλλά ο Δημήτρης κουβαλά ένα μυστικό το οποίο αν μαθευτεί...την έχασε για πάντα.

Το μυστικό που βαραίνει τον Δημήτρη στους Παγιδευμένους

Ο Δημήτρης γνωρίζει από πρώτο χέρι, πως η οικογένεια του ευθύνεται για την φυλάκιση του πατέρα της, έπειτα από τις κινήσεις του δικού του πατέρα όταν ήταν στην υπηρεσία. Στην πραγματικότητα ο Κοσμάς δεν έφταιξες ποτέ σε τίποτα, και ο Σπύρος που είχε ανάγκη από χρήματα για την γυναίκα του που νοσηλευόταν με καρκίνο, έκανε αυτή την εξυπηρέτηση και τον έβαλε φυλακή. Αν όλα αυτά βγουν στο φως, η Άννα θα φύγει για πάντα από το πλάι του και εκείνος θα χάσει την γυναίκα που αγαπά...Τι θα συμβεί;

Παγιδευμένοι

To teaser του νέου επεισοδίου των «Παγιδευμένων»

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο teaser που έβγαλε ο ΑΝΤ1 για το νέο επεισόδιο, ο Άγγελος, μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει σχεδιάσει να πάρει την εκδίκησή του και να απαντήσει σε όλους όσους τον έφεραν σε αυτή τη θέση.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Παγιδευμένοι», η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους. Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του.

Κι αυτό είναι η Κλειώ, η θεία του και αδελφή του Αλέκου. «Σε κάλεσα για να με βοηθήσεις. Θέλω να γίνεις δικηγόρος μου και να με βγάλεις από εδώ. Δεν έχω να σου δώσω δεκάρα τσακιστή αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις εκδίκηση από τον πατέρα μου», της λέει, κι εκείνη δέχεται.

Το σχέδιο εκδίκησης του Άγγελου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους! Έναν-έναν (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για το ξέσπασμα που είχε ο Σταύρος στον Άγγελο).

Ο Άγγελος ξεκινάει λοιπόν από την εξωτερική του εμφάνιση, μιας και μετά την είσοδό του στη φυλακή ξυρίζει το κεφάλι του και αλλάζει τελείως την εμφάνισή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα - Οι Παγιδευμένοι κάνουν πάταγο στο εξωτερικό

Παγιδευμένοι Spoiler: Νέο πρόσωπο "βόμβα" στη σειρά - Μπαίνει στα επόμενα επεισόδια