Από TV24 Team

Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο θα συνταράξουν το τηλεοπτικό κοινό και το Tv24 έχει ακόμα μια σούπερ αποκλειστικότητα για τους αναγνώστες του και μόνο! Μια ακόμα επίθεση αγάπης στο πρόσωπο της Ελισάβετ θα κάνει ο Πέτρος, μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρξει ένας επικίνδυνος αυτόπτης μάρτυρας που θα προσπαθήσει να τα τινάξει όλα στον αέρα προς όφελός του.

Παρά το γεγονός ότι η Ελισάβετ έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον μοναχισμό, παρά τις προσπάθειες όλων να την πείσουν για το αντίθετο, ο Πέτρος πεισματικά επιμένει να της αλλάξει τη ζωή! Κι ενώ όλη η ιστορία ξεκίνησε από ένα στοίχημα, τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν γίνει πια αληθινά και τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά της. Ετσι, όταν μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει. Η συνάντησή τους στη μονή θα πάρει όμως άλλη τροπή. «Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε», λέει η Ελισάβετ στον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ηρθα για εσένα για να σε δω. Εμαθα ότι επέστρεψες...». Εκείνη του λέει: «Εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου, στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά».

Η μοναχή Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε...

αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Μπόγρης συναντάει την ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ώστε να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την ίδια, που του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη. Η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του: «Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιό μου. Ξέρω ότι σου έχει αδυναμία και λαμβάνει σοβαρά όσα του λες, γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά», της λέει.

Ο Φραγκίσκος με την Ολγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο, την ώρα που εκείνος ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση: «Εχεις καταλάβει τι νιώθω για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις πράγματα για εμένα...», ισχυρίζεται, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει. Τότε εκείνος την αρπάζει από το χέρι και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής! Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν…

Να σημειωθεί πως η Κασσιανή θα συνωμοτήσει στη συνέχεια με τον Μπόγρη (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Τρόμος με την εκταφή του Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο

Ο Σαράντος από την αρχή της σειράς έχει δείξει τις υποψίες του πως στην Παλιόβρυση βρίσκεται το μυστικό με την εξαφάνιση του πατέρα του και ο νούμερο ένας ύποπτος για εκείνον είναι η μοναχή Αυξεντία. Από την άλλη, εκείνη τρέμει μήπως τελικά μέσω του διαγωνισμού ο Σαράντος πάρει τα κτήματα στην περιοχή, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και το θανάσιμο μυστικό με τον θάνατο του πατέρα του. Πάει στο μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος και προσπαθεί να εξαφανίσει κάποια ίχνη που μαρτυρούν το τι είχε γίνει πριν πολλά χρόνια, αλλά πάνω στον φόβο της ξεχνάει εκεί κάποια αντικείμενα τα οποία βρίσκει ο Σαράντος. Παράλληλα, η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη -που γνωρίζει την αλήθεια- να ξεθάψουν τον Διακοσάββα. Ομως τώρα πια είναι αργά, καθώς ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του Tv24 που κυκλοφορεί

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - spoiler: Ο Λευτέρης ένα βήμα πριν την οριστική του κατάρρευση! Η Ελισάβετ αποφασίζει να...

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Η Αυξεντία ξεθάβει τον Διακοσάββα - Κοντά στο να την ανακαλύψει ο Σαράντος