Από TV24 Team

Τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο» εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει λίγο πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όταν ο Πέτρος μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει, παρά τις προειδοποιήσεις του Γεράσιμου. «Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε», ρωτάει η Ελισάβετ στον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ήρθα για εσένα για να σε δω. Έμαθα ότι επέστρεψες...». Εκείνη του τονίζει: «Εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου, στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά».

Η Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε, αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους. Ένα στοιχείο που θα φροντίσει να χρησιμοποιήσει μελλοντικά υπέρ της.

Μαύρο Ρόδο Ελισάβετ Πέτρος

Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

Στο μεταξύ, η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο Φραγκίσκος εκνευρίζονται μαζί του, επειδή εκείνος δείχνει να έχει συνεχώς αλλού το μυαλό του. Την ίδια ώρα εκείνος ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση: «Εχεις καταλάβει τι νιώθω για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις πράγματα για εμένα...», της ομολογεί, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει.

Τότε ο Πέτρος την αρπάζει και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής!

Η Κασσιανή συμμαχεί με τον Μπόγρη

Κι ενώ ο Σαράντος θέλει να βρει τον πατέρα του, ο Μπόγρης επισκέπτεται την ηγουμένη και της μιλάει για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή, αλλά και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια.

Μόνο που εκείνη δεν είναι σύμφωνη με όλα αυτά, ωστόσο του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη. Καθώς φεύγει συναντάει τη μοναχή Κασσιανή και προσπαθεί να την πάρει με το μέρος του προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του: «Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιό μου, γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά», της λέει και εκείνη συμφωνεί.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Άγρια συμπλοκή για Θέμη και Βίκο

Μαύρο Ρόδο Spoiler! Προοριζόταν για Ηγουμένη αλλά αρνήθηκε - Τι στοιχειώνει την μοναχή Αυξεντία;