Από Πέννυ Μαστοράκου

Η ζωή της Ελισάβετ έχει αλλάξει οριστικά στο Μαύρο Ρόδο, και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται και η ίδια καθώς δεν θα αργήσει η στιγμή που θα εξομολογηθεί την μεγάλη, σύμφωνα με τα πιστεύω της, αμαρτία που έκανε! Ότι δηλαδή φιλήθηκε με τον Πέτρο...

Εφόσον ο πατέρας της έγινε καλά και έχει γλυτώσει από τον μεγάλο κίνδυνο, ετοιμάζεται να του δώσει άλλη μία πίκρα, πάνω στην απόγνωσή της να διορθώσει τα πράγματα και να ξεχάσει μία και καλή τον Πέτρο!

Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι

Στο επόμενο επεισόδιο, αυτό της Κυριακής 6/11 η μοναχή αποχαιρετά οριστικά αυτή την φορά την οικογένεια της με τον πατέρα της, ο οποίος καταρρέει με την απόφασή της να επιστρέψει στο μοναστήρι, καθώς έτρεφε ελπίδες πως αυτό θα αργήσει να γίνει!

 Μαύρο Ρόδο

Η Ελισάβετ, όμως δεν θα μείνει μέχρι εκεί! Μαζί με την Ηγουμένη Φιλαρέτη, συναντούν τον αρχιμανδρίτη ο οποίος θα την βάλει σε δεύτερες σκέψεις, που έτσι και αλλιώς και η ίδια έχει αφού από όταν θα γυρίσει δεν θα νιώθει άνετα εκεί! Τι θα αποφασίσει να κάνει η Ελισάβετ; Θα μείνει και θα το παλέψει ή θα επιστρέψει στα εγκόσμια;

Η Αυξεντία ξεθάβει τον Διακοσάββα - Κοντά στο να την ανακαλύψει ο Σαράντος

Τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει λίγο πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Σαράντος είναι σίγουρος πως στην Παλιόβρυση βρίσκεται το μυστικό με την εξαφάνιση του πατέρα του και ο νούμερο ένα ύποπτος για εκείνον είναι η μοναχή Αυξεντία.

Μαύρο Ρόδο Σαράντος

Από την άλλη, εκείνη τρέμει μήπως τελικά μέσω του διαγωνισμού ο Σαράντος πάρει τα κτήματα στην περιοχή, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και το θανάσιμο μυστικό με τον θάνατο του πατέρα του. Πάει στο μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος και προσπαθεί μόνη της μ’ ένα φτυάρι να ανοίξει τον λάκκο και να πάρει από εκεί τα κόκαλα του Διακοσάββα.

Όμως καταλαβαίνει πως δεν μπορεί μόνη της να κάνει αυτή τη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη -που γνωρίζει την αλήθεια- να ξεθάψουν τον Διακοσάββα. Πάνω στον πανικό της ξεχνάει εκεί στο χωράφι κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος και είναι αποφασισμένος να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένυ Αγοραστού - Μαύρο Ρόδο: «Η Τασούλα θα ερωτευτεί τον...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για την αγαπημένη σειρά

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Καυτά φιλιά για Πέτρο και Ελισάβετ