Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο, μας περιμένει απόψε το βράδυ της Κυριακής 6/11, για ην αγαπημένη καθηλωτική σειρά της ΕΡΤ, Μία Νύχτα του Αυγούστου, στην οποία οι εξελίξεις κυλούν ραγδαία, τόσο για τον Μανόλη που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να πάει ένα βήμα παρακάτω στην ζωή του (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Γιώργου Καραμίχου για τον ρόλο του) όσο και για τον Ανδρέα που προσπαθεί να συμβαδίσει με τους κανόνες της φυλακής...

Μην χάσετε απόψε την σειρά Μία Νύχτα του Αυγούστου

Η Μαρία και ο Νίκος βρίσκονται στη σπαραχτική θέση να πρέπει να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς την κόρη τους, την οποία κινδυνεύουν να χάσουν για πάντα. Η πίκρα τους είναι μεγάλη αλλά προσπαθούν να μην το δείχνει ο ένας στον άλλον. Με ελπίδα και χαμόγελο, με νύχια και με δόντια θα παλέψουν να την πάρουν πίσω από την Ολγα. Τελικά, η Μαρία παίρνει μια απόφαση που είναι η μόνη της επιλογή για να ξαναπάρει πίσω το παιδί της.

Την ίδια στιγμή, η Αγάθη ετοιμάζει ένα ρεβεγιόν στα δωμάτια που νοικιάζει με την ελπίδα πως ο Σταύρος θα έρθει επιτέλους και θα αρχίσει να της ανοίγεται. Παράλληλα, ο Μανώλης νιώθει τη Ρηνιώ πλέον πολύ κοντά του και αυτό τον φοβίζει γιατί είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται έτσι. Ο Ανδρέας καλείται να αποφασίσει αν θα συγκαλύψει ή όχι έναν φόνο… Η φυλακή έχει τους δικούς της κανόνες και εκείνος καθώς θα μείνει σε αυτή, θα προσπαθήσει να τα έχει καλά με όλους.

Η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτουν για την συνεργασία τους στην σειρά

Το μεσημέρι της Πέμπτης 27/10 στον καναπέ του Στούντιο 4, ήταν καλεσμένοι με αφορμή την συνεργασία τους στην σειρά Μία Νύχτα του Αυγούστου, η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Καραμίχος (ο οποίος είχε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στο τηλεπαιχνίδι του) μίλησαν για την μεταξύ τους σχέση αλλά και τη ζωή τους.

Η Μαρία Καβογιάννη ανέφερε ότι «Με τον Γιώργο από την πρώτη στιγμή ένιωσα συγγενής», με τον Γιώργο Καραμίχο να λέει: «Την είχα πάντα σε εκτίμηση, δεν κάναμε ποτέ παρέα. Πάντα μου ήταν συμπαθής και τη θαύμαζα αλλά η μοίρα μας είχε φυλάξει να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί στη σειρά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου εξελίξεις (30/10): Ανδρέας και Χρόνης έρχονται κοντά στη φυλακή

Μια νύχτα του Αυγούστου: Μιχάλης και Αντώνης συναντιούνται ξανά! Καταιγιστικές εξελίξεις στο αποψινό 23/10 επεισόδιο