Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή τα πρώτα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε στην πρεμιέρα), από την σειρά που ανυπομονούσε για την συνέχεια της το τηλεοπτικό κοινό, Μία Νύχτα του Αυγούστου, ο Γιώργος Καραμίχος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στις 10, και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσέγγιση που έκανε στον ρόλο του αλλά και το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στη δημόσια τηλεόραση, και έδωσε πολλές λεπτομέρειες και για τα δύο εγχειρήματά του.

Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος

«Στη σειρά ο ήρωας μου βρίσκεται ξαφνικά παγιδευμένος στο να μην αναλάβει την ευθύνη ενός φονικού που δεν έχει κάνει. Ο ξάδελφος του, Ανδρέας έχει καταλήξει στη φυλακή και ο Μανώλης το σκάει. Από την Κρήτη έρχεται στην Αθήνα θέλοντας να ξεφύγει από τις ενοχές του και πέφτει στο ποτό, στον τζόγο, στους διαπληκτισμούς.

Όλοι οι ρόλοι έχουν σίγουρα αναφορές και δικές μας προσωπικές. Προσωπικά όμως δεν πίνω πολύ, δεν μου αρέσει το αλκοόλ ούτε ο τζόγος ούτε αυτό το κομμάτι το σκοτεινό. Έχω εστιάσει στο κομμάτι τις ενοχής και σε αναφορές που έχω από ανθρώπους γύρω μου που έχω δει να παίρνουν αυτόν τον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά για την σειρά.

«Σε όσα παιχνίδι μου έχουν προτείνει μέχρι τώρα να έχω τον ρόλο του παρουσιαστή έχω πει όχι γιατί δεν το βρίσκω αμιγώς της δουλειάς μου. Στο συγκεκριμένο, όμως, το «Πες τη λέξη» για να είμαι ειλικρινής συνετέλεσαν δύο λόγοι. Ο ένας είναι γιατί όντως μου άρεσε το παιχνίδι όπως και οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε στην παραγωγή και με έπεισαν.

Είναι ένα παιχνίδι που ήξερα από την Ισπανία και… κολλάς για να το δεις οπότε όλο αυτό θα με βοηθήσει να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Ο δεύτερος λόγος είναι για να κάνω παρέα στους γονείς μου! Με είχαν μάθει λίγο με το καθημερινό πέρσι και πρόπερσι και με είχαν παρέα όλο το χειμώνα και έτσι θα τους κάνω και φέτος παρέα το Σαββατοκύριακο δυο έξτρα ώρες».

Η συγκίνηση της Σκαφιδά για την σειρά

Έχουν πάρει φωτιά οι πρεμιέρες στα κανάλια, και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για να δει όλη την γκάμα των μυθοπλασιών που πρόκειται να δούμε φέτος στις τηλεοράσεις μας. Λίγες μέρες λοιπόν πριν την επιστροφή της σειράς φαινόμενο, «Νησί», ως «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικώριας Χίσλοπ, οι ηθοποιοί μίλησαν στις κάμερες της ΕΡΤ για αυτό το βήμα.

«Νιώθω περήφανη και τυχερή που συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο», είπε η Μαρία Καβογιάννη, με τον Γιάννη Στανκογλου να συμπληρώνει «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με αυτό που γίνεται. Θα είναι μια εξαιρετική δουλειά».

«Είμαι πολύ συγκινημένη σε ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του, την σειρά που ετοιμάζουμε», είπε επίσης και η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου: «Άντε γεια» - Αποθέωση στο Twitter από τα πρώτα λεπτά στην πρεμιέρα

«Έχω φάει πολύ ξύλο τα ξημερώματα!» - Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»