Από Πέννυ Μαστοράκου

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, εκτός από την σειρά της ΕΡΤ, Μία Νύχτα του Αυγούστου, αυτή τη σεζόν θα τον απολαμβάνουμε και ως παρουσιαστή (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) του νέου τηλεπαιχνιδιού που ετοίμαζε το κρατικό κανάλι!

Έτσι και έγινε καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 22/10, ως παρουσιαστής πλέον μας καλωσόρισε, στο ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι, Πες τη λέξη!

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καραμίχου ως παρουσιαστής

«Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο νέο συγκλονιστικό παιχνίδι γνώσεων και ταχύτητας Πες τη λέξη, το παιχνίδι που θα σας κρατήσει συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Εδώ θα μάθουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε, θα ξεκινήσουμε το ελληνικό αλφάβητο και όχι μόνο… Θα γνωρίσουμε νέο κόσμο και με τη βοήθεια των ομάδων μας θα δημιουργήσουμε μαζί και μέσα από το σπίτι τη μεγαλύτερη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης» είπε χαρακτηριστικά και αμέσως ξεκίνησε!

Η εξομολόγηση του λίγες ώρες πριν

Το μεσημέρι του Σαββάτου, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, καλεσμένος στην εκπομπή Δυο στη 1. Ο λόγος για τον ταλαντούχο και ιδιαίτερα αγαπητό ηθοποιό, Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στους παρουσιαστές και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά αλλά και τα λάθη που διαπιστώνει ότι κάνει καθημερινά ως μπαμπάς.

«Το πάω μέρα με τη μέρα. Οι γονείς εκπαιδευόμαστε με τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε και δεν είναι καθόλου εύκολο είναι το να ακούμε. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι δεν τον ακούω αρκετά. Και την κόρη μου που ήμουν πολύ πιο μικρός όταν γεννήθηκε, σίγουρα δεν την άκουγα. Σιγά σιγά έμαθα.

Και τον γιο μου τώρα. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πράγματα. Σκέφτομαι, “α, εκεί πιέζεις το παιδί χωρίς λόγο”. Σαφώς σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζεις όρια γιατί έτσι αισθάνονται ότι αγαπιούνται. Η διαφορά όμως στο “βάζω όρια” και το “καταπιέζω” δεν είναι εύκολο.

Δε μπορώ να αλλάξω κάτι. Ο γιος μου είναι εννέα ετών. Η κόρη μου είναι 24, δε θα άλλαζα τίποτα σε αυτό το μαγικό πλάσμα που έχει γίνει. Έχω κάνει λάθη πολλά. Στα 24 μου φαντάζομαι έκανε πιο πολλά σε σχέση με τώρα. Η κόρη μου βεβαίως μου τα λέει, έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση… Είμαστε οικογένεια επί της ουσίας» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μια νύχτα του Αυγούστου: «Θέλοντας να ξεφύγει από τις ενοχές...» - Ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει τα πάντα για το ρόλο του

«Έχω φάει πολύ ξύλο τα ξημερώματα!» - Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»