Από Πέννυ Μαστοράκου

Απόψε, την Κυριακή 23/10 επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το τέταρτο επεισόδιό της, η συνέχεια της σειράς που άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση! Ο λόγος για την δραματική σειρά της ΕΡΤ, Μία Νύχτα του Αυγούστου, (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα της) η οποία έρχεται με εξελίξεις που σου κόβουν την ανάσα!

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά Μία Νύχτα του Αυγούστου

Η απρόσμενη συνάντηση μεταξύ του Μανώλη και του Αντώνη ξαναζωντανεύει το παρελθόν και φέρνει στην επιφάνεια όσα οι δύο παλιοί φίλοι δεν είπαν ποτέ ο ένας στον άλλον, αλλά ούτε και στον ίδιο τους τον εαυτό. Και ενώ θα περίμενε κανείς πως μετά από τη γεμάτη ένταση κουβέντα τους, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν ξανά, τελικά αποφασίζουν να πορευτούν παράλληλα.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξανδρος Βανδουλάκης πεθαίνει και το γεγονός αυτό γίνεται η αφορμή για να ξεκινήσει ανάμεσα στην κόρη του Ολγα και στην οικογένεια της Μαρίας μια απίστευτη ένταση. Η κατάληξή της όμως θα αιφνιδιάσει τους πάντες.

Στο μεταξύ, την περιέργεια του Ανδρέα κινεί ένας αινιγματικός κρατούμενος, ο Χρόνης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ιερέας. Ο Ανδρέας προς το παρόν θα αποφασίσει να κρατήσει απόσταση από εκείνον πριν σιγουρευτεί για τις προθέσεις του. Η Αγάθη απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του Σταύρου, ο οποίος αν και είχε αρχίσει να τη φλερτάρει, ξαφνικά και για κάποιον μυστήριο λόγο τώρα την αποφεύγει. Συνειδητοποιεί λοιπόν ξανά πως δεν πρέπει να βασίζεται στα λόγια αγνώστων!

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει τα πάντα για το ρόλο του

Ο Γιώργος Καραμίχος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στις 10, και μίλησε για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσέγγιση που έκανε στον ρόλο του αλλά και το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στη δημόσια τηλεόραση, και έδωσε πολλές λεπτομέρειες και για τα δύο εγχειρήματά του.

«Στη σειρά ο ήρωας μου βρίσκεται ξαφνικά παγιδευμένος στο να μην αναλάβει την ευθύνη ενός φονικού που δεν έχει κάνει. Ο ξάδελφος του, Ανδρέας έχει καταλήξει στη φυλακή και ο Μανώλης το σκάει. Από την Κρήτη έρχεται στην Αθήνα θέλοντας να ξεφύγει από τις ενοχές του και πέφτει στο ποτό, στον τζόγο, στους διαπληκτισμούς.

Όλοι οι ρόλοι έχουν σίγουρα αναφορές και δικές μας προσωπικές. Προσωπικά όμως δεν πίνω πολύ, δεν μου αρέσει το αλκοόλ ούτε ο τζόγος ούτε αυτό το κομμάτι το σκοτεινό. Έχω εστιάσει στο κομμάτι τις ενοχής και σε αναφορές που έχω από ανθρώπους γύρω μου που έχω δει να παίρνουν αυτόν τον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά για την σειρά.

«Σε όσα παιχνίδι μου έχουν προτείνει μέχρι τώρα να έχω τον ρόλο του παρουσιαστή έχω πει όχι γιατί δεν το βρίσκω αμιγώς της δουλειάς μου. Στο συγκεκριμένο, όμως, το «Πες τη λέξη» για να είμαι ειλικρινής συνετέλεσαν δύο λόγοι. Ο ένας είναι γιατί όντως μου άρεσε το παιχνίδι όπως και οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε στην παραγωγή και με έπεισαν.

Είναι ένα παιχνίδι που ήξερα από την Ισπανία και… κολλάς για να το δεις οπότε όλο αυτό θα με βοηθήσει να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Ο δεύτερος λόγος είναι για να κάνω παρέα στους γονείς μου! Με είχαν μάθει λίγο με το καθημερινό πέρσι και πρόπερσι και με είχαν παρέα όλο το χειμώνα και έτσι θα τους κάνω και φέτος παρέα το Σαββατοκύριακο δυο έξτρα ώρες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου: «Άντε γεια» - Αποθέωση στο Twitter από τα πρώτα λεπτά στην πρεμιέρα

«Έχω φάει πολύ ξύλο τα ξημερώματα!» - Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»