Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (30/10) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, «Μία Νύχτα του Αυγούστου» μιας και όπως θα δούμε, όσο ο Μανώλης κρατά αποστάσεις, τόσο η Αγάθη εισβάλλει στη ζωή του. Ανδρέας και Χρόνης έρχονται κοντά, ο πρώτος όμως αγνοεί τι μπορεί να κρύβει ο βαρυποινίτης (δείτε εδώ τι αποκάλυψαν Καβογιάννη και Καραμίχος για τη συνεργασία τους).

Τι θα δούμε σήμερα (30/10) στο Μία Νύχτα του Αυγούστου

Ο Μανώλης υπερασπίζεται τη Ρηνιώ και τη μικρή Χριστίνα απέναντι στη σκληρότητα της γειτονιάς, πράγμα που τους φέρνει πιο κοντά. Ωστόσο, ο Μανώλης δεν είναι ακόμα έτοιμος να αφήσει κάποιον άνθρωπο να ξαναμπεί στη ζωή του. Κρατάει τις αποστάσεις του και προσπαθεί να μην δίνει λαβές για σχόλια. Η μόνη που βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα προσπαθεί να εισβάλλει στη ζωή του και τα καταφέρνει, είναι η Αγάθη, της οποίας το μυστικό μαθαίνει κατά λάθος ο Μανώλης, καθώς ετοιμάζεται να φύγει για άλλη μια φορά.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας έρχεται πιο κοντά με τον συγκρατούμενό του, Χρόνη, τον οποίο αρχίζει να βλέπει σαν πατέρα. Πόσο καλοπροαίρετος όμως είναι τελικά αυτός ο παράξενος βαρυποινίτης; Η Μαρία και ο Κυρίτσης προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα πρέπει να μιλήσουν στη Σοφία για το παρελθόν, όταν ξαφνικά κάτι τραγικό συμβαίνει, για άλλη μια φορά, στη ζωή τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μια νύχτα του Αυγούστου: «Θέλοντας να ξεφύγει από τις ενοχές...» - Ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει τα πάντα για το ρόλο του

Μία Νύχτα του Αυγούστου: «Άντε γεια» - Αποθέωση στο Twitter από τα πρώτα λεπτά στην πρεμιέρα