Από TV24 Team

O αστυνόμος Χρηστίδης στον Παράδεισο των Κυριών είναι πλέον στριμωγμένος άσχημα και αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Χάνει τον έλεγχο και φτάνει σε ακραία σημεία, τόσο που κλονίζουν ακόμα και τη Βικτώρια.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Μετά από πιέσεις και με εγγύηση, ο αστυνόμος Χρηστίδης τελικά αποφυλακίζεται (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού). Μόλις η Μιράντα μαθαίνει τα νέα, φοβάται πάρα πολύ ότι η γυναίκα του η Ματούλα θα την πληρώσει και ανησυχεί ακόμα και για τη ζωή της γυναίκας.

Έτσι αποφασίζει αν της κάνει μια πρόταση: «Φύγε τώρα από εκεί. Φοβάμαι ότι θα σου κάνει κακό. Έλα να μείνεις μαζί μου», της προτείνει, αλλά η Ματούλα δεν το δέχεται: «Δεν πρόκειται να μου κάνει τίποτα, φοβάται πλέον. Θα μείνω εδώ», της απαντάει. Ωστόσο η απόφασή της αυτή δεν της βγαίνει σε καλό, καθώς ο Θανάσης για μια ακόμα φορά, πιο βίαιος από ποτέ, τη χτυπάει ανελέητα. Η Ματούλα ενημερώνει αμέσως τη Μιράντα: «Είναι θηρίο… Με χτύπησε πολύ άσχημα», της λέει και η Μιράντα σοκαρισμένη, αποφασίζει να δράσει: «Έρχομαι να σε πάρω τώρα», της τονίζει και με κίνδυνο την ζωή της βοηθάει τη Ματούλα και την κρύβει στο σπίτι της.

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Ωστόσο και ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά, καθώς σε έναν μεγάλο καβγά με τον Θανάση, ισχυρίζεται: «Έχω τόσα στοιχεία που θα σε κλείσω φυλακή για τη δολοφονία του Γερακά». Την ίδια ώρα και η Βικτώρια αρχίζει να φοβάται και αναγκάζεται να πιέσει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο: «Μέχρι εδώ. Σταμάτα να ασχολείσαι με τον Παπακώστα», του λέει.

Ο Θανάσης ξεσπά την οργή του στη Μιράντα στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Θανάσης γυρίζει στο σπίτι και καθώς δεν βρίσκει τη Ματούλα γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι για να τον απειλήσει: «Θα σε καταστρέψω. Άσε ήσυχη τη γυναίκα σου. Δεν πρόκειται να την ξαναδείς, Εκεί που είναι, είναι καλά και ασφαλής», του τονίζει μεταξύ άλλων, αλλά η κοπέλα πληρώνει το λάθος της να βρεθεί εκεί. Ο Θανάσης της επιτίθεται: «Λέγε πού την έχεις, θα σε σκοτώσω», την απειλεί κι αρχίζει να τη χτυπάει με μανία.

Η Μιράντα, πάνω στην πάλη της με τον Χρηστίδη, πέφτει και χτυπάει άσχημα. Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Χρηστίδης την κλειδώνει μέσα στο σπίτι. Η Μιράντα είναι εξαφανισμένη και στον Παράδεισο και η αδικαιολόγητη απουσία της έχει αναστατώσει τους πάντες, ενώ η Μιράντα εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση, ζει έναν εφιάλτη. Την ίδια ώρα η Βικτώρια φαίνεται πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον Θανάση ο οποίος, όντας σε απόγνωση, εξακολουθεί να την πιέζει διαρκώς με νέους τρόπους: «Κανόνισε γιατί δεν το έχω σε τίποτα να βγάλω όλα τα άπλυτά σου στη φόρα και κυρίως στον Μπουραντά. Ξέρεις εσύ», την απειλεί κι αυτή για πρώτη φορά τρομοκρατείται. Στο μεταξύ η Μιράντα καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι του και αποφασίζει να μιλήσει στον Ντίνο για τη σχέση της με τον αστυνόμο Χρηστίδη.

Αφού του αποκαλύπτει την αληθινή της ταυτότητα, του λέει ότι ο Χρηστίδης έπεισε τον αυταρχικό πατέρα της να την κλείσει σε αναμορφωτήριο, αποφεύγοντας όμως να του πει για τη σεξουαλική της κακοποίηση και για το παιδί που γέννησε και της πήρε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Του εξομολογείται την φρικτή αλήθεια! Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Ντίνο πως βίασε την Αμαλία

«Είναι δύσκολο...» - Το γύρισμα που έκανε η Τζένη Καζάκου μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου