Από Ελένη Μήτση

Ένα απολαυστικό επεισόδιο αναμένεται να δούμε το απόγευμα της Τετάρτης 2/11 στη σειρά ''Παράδεισος των Κυριών'' με τον Ντίνο να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει πίσω στη ζωή του την Αμαλία.

Η κοπέλα έχει λάβει γνώση για τη σχέση και το γάμο, που έκανε ο Ντίνος στην Αμερική και έτσι του ζητάει τα ρέστα για τον λόγο, που δεν είχε πάρει διαζύγιο, ενώ πλέον διεκδικούσε ανοιχτά την Αμαλία με εκείνον να της εξηγεί: «Έχουμε υπογράψει για χαρτιά του διαζυγίου, έφυγα από την Αμερική ενώ είχε εκδοθεί το διαζύγιο. Με απάτησε και έτσι χωρίσαμε. Αγάπη μου, μόνο εσένα έχω αγαπήσει πραγματικά. Πριν σε γνωρίσω δεν ήξερα πόσο μπορούσα να αγαπήσω».

Απόσπασμα από το σημερινό 2/11 επεισόδιο στον Παράδεισο των Κυριών

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 2/11

Ο Ντίνος αιφνιδιάζει την Αμαλία με μια ξεχωριστή έκπληξη αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελε. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες.

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις

Το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης και η Αμαλία συμμαχεί με τον Πάρη για έναν κοινό σκοπό: «Πάρη, μόνο εσύ έχεις δει ποιος πήγε να σε δολοφονήσει. Δεν πρέπει να το κρύψεις. Δεν γίνεται να πέσει το φταίξιμο ξανά στον Ντίνο», του επισημαίνει κι εκείνος συμφωνεί: «Έχεις δίκιο, θα πω όλη την αλήθεια», της υπόσχεται. Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια που δεν είναι άλλη από τη Μιράντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Αν δεν δω το σίχαμα πίσω από τα κάγκελα!» - Έστησαν γλέντι στο Twitter για την επερχόμενη σύλληψη του Χρηστίδη

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Δεν είναι κακός απλά μαλ@@ας!» - Τα κλάματα της Γεωργίας για τον Άγη εξόργισαν το Twitter