Από Ελένη Μήτση

Ο Νίκος Λεκάκης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 5/11 στο Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ των όσων δήλωσε για τα προσωπικά του, τον είδαμε να σχολιάζει και τη συμμετοχή του στη σειρά ''Παράδεισος των Κυριών''.

Μάλιστα η εκπομπή πρόβαλε και αποκλειστικό απόσπασμα από τη σειρά, με τον ήρωα, που υποδύεται ο ηθοποιός τον Άγη. Ο ίδιος συνομιλεί με τον Χριστόφορο και τη Μιράντα (με την αποκάλυψη πως είναι γιος της) πιέζοντας τον να μην παίξει με την Γωεργία: «Τον πατέρα της τον ξέρω πολλά χρόνια, θα ήθελα να τον σεβαστείς και να μην την πειράξεις. Και επειδή σου αρέσει αυτήν την εβδομάδα και την άλλη εβδομάδα μπορεί να σου αρέσει κάποια άλλη σε θέλω προσεκτικό».

Αποκλειστική σκηνή από τον Παράδεισο τω Κυριών με τον Άγη

Ο Άγης πιάνει στα πράσα τον πατέρα του με την θεία του!

Αν το χθεσινό 2/11 επεισόδιο της σειράς Παράδεισος των Κυριών έκανε το κοινό να παραμιλάει στο twitter (δείτε εδώ όλα όσα γράφτηκαν), αναρωτιόμαστε τι θα γίνει στα επόμενα που ακολουθούν και συγκεκριμένα σε αυτό που θα σας αποκαλύψουμε σήμερα για πρώτη φορά!

Ο Χριστόφορος με τη Βικτώρια προσπαθούν χρόνια να κρύψουν από την οικογένειά τους ότι είναι ζευγάρι. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι έχουν σχέση και ένας από αυτούς είναι και ο Αποστόλης. Ωστόσο οι δυο τους ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, που ήρθε η ώρα να σπάσει.

Άπό την Μαρία Μεταξητινού

Τo μυστικό της Βικτώριας και του Χριστόφορου για την ερωτική τους σχέση κάθε μέρα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Το ότι κανείς μέσα στο σπίτι δεν τους έχει δει ακόμα σε τρυφερές στιγμές, είναι καθαρά θέμα τύχης.

Η Βικτώρια προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο να στριμώξει τον Ντίνο ώστε να μπορέσει να μην μπορεί να διαχειριστεί το χρέος και να του πάρει το μαγαζί. Την ίδια ώρα η σχέση τους για πρώτη φορά κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Και τελικά ακαλύπτεται από τον Αγη. Μπαίνοντας ξαφνικά ο Αγης μέσα στο σπίτι τούς βλέπει σε ερωτικές στιγμές και τα χάνει: «Ωπα, τι γίνεται εδώ μέσα; Μπαμπά; Θεία;», ψελλίζει κι εκείνοι δεν ξέρουν πού να κρυφτούν. Η ανακάλυψη του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Αγη φέρνει όμως τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά:

Ο παράδεισος των κυριών - σούπερ αποκλειστικό

«Δεν μας λέτε, πόσο καιρό τα έχετε εσείς οι δύο πίσω από την πλάτη όλων; Θέλουμε να ξέρουμε αν ήσασταν ζευγάρι όσο ζούσε η μαμά. Τόσα χρόνια μας κοροϊδεύετε όλους. Εσύ η αυστηρή θεία και ο ηθικός πατέρας. Ας γελάσω», τους πετάει κατάμουτρα η Αμαλία. Η εμπιστοσύνη του Αγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους κλονίζεται και ο Χριστόφορος ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του… Προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να τους πει ότι όσο ζούσε η μητέρα τους δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα και αυτό που έγινε με τη θεία τους, έγινε αργότερα λόγω μοναξιάς. Ωστόσο κανείς από τα παιδιά δεν τον πιστεύει!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του Tv24 που κυκλοφορεί

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χτυπήθηκαν στην prime time ζώνη (3/11) - Παράδεισος των Κυριών ή Ράδιο Αρβύλα;

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η ανακοίνωση του Alpha μετά το χθεσινό (3/11) επεισόδιο της σειράς