Από Πέννυ Μαστοράκου

Από την Τρίτη 1/11 στο επεισόδιο του Παραδείσου των Κυριών, ήρθαν τα πάνω κάτω και το τηλεοπτικό κοινό είναι ήδη προετοιμασμένο για πολλές αποκαλύψεις καθώς η Βικτωρία ξεστόμισε πως ο Άγης είναι στην πραγματικότητα κανονικός της γιος, και σίγουρα δεν είναι το μοναδικό μυστικό που θα έρθει στο φως στην σειρά (δείτε εδώ τι θα συμβεί στην επίσης και στην Μιράντα).

Ο Άγης πιάνει στα πράσα την Βικτώρια με τον Χριστόφορο

Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος περνούν μαζί μία βραδιά πάθους, ξεχνώντας πως στο σπίτι βρίσκεται και ο Άγης! Ο νεαρός πιάνει στα πράσα την θεία του με τον πατέρα του και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του καθώς θεωρεί όλη την ζωή του ένα ψέμα!

Ο Παράδεισος των Κυριών

Αμέσως τρέχει στην Αμαλία και της τα εξομολογείται όλα, και η ίδια χάνει εξίσου πάσα ιδέα για την οικογένειά της και οι δύο μαζί απαιτούν εξηγήσεις. Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια αισθάνονται ότι η οικογένειά τους; καταρρέει και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Θα τα καταφέρουν;

Σε κατάσταση σοκ και ο Ντίνος!

Είναι μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Αlpha, και το κοινό την εκτιμά ακόμη περισσότερο για το μεγαλείο ψυχής που δείχνει και βοηθάει όλο τον κόσμο, παρότι εκείνη βιώνει εδώ και χρόνια τον δικό της προσωπικό Γολγοθά.

O λόγος για την Μιράντα, η οποία επιτέλους στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι δεν αντέχει το βάρος όσων κουβαλάει, και αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της, και να εξομολογηθεί όλα αυτά που την βαραίνουν τόσα χρόνια!

Μετά τις απειλές του Χρηστίδη, αποφασίζει να μιλήσει στον Ντίνο προκειμένου να γλυτώσει και έτσι του εξομολογείται πως την είχε βιάσει κι ότι είχε μείνει έγκυος γεννώντας το παιδί τους, το οποίο της πήρε και το εξαφάνισε, συνεχίζοντας να την απειλεί για μία ζωή.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Ο Ντίνος παγώνει στο άκουσμα όλων αυτών, και ορκίζεται να την προστατεύσει και να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών! Ντίνος και Γιαμαλής στα ίχνη του Χρηστίδη

Ο Παράδεισος των Κυριών σοκ: «Ο Άγης είναι γιος μου!» - Η αποκάλυψη της Βικτώριας ανατρέπει τα πάντα