Από Ελένη Μήτση

Ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού επιτέλους θα γίνει μετά από πολύ κόπο και ταλαιπωρία στο Σασμό (δείτε εδώ και το γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη) και φυσικά αυτή τη φορά η χαρά είναι πολύ μεγάλη.

Στο επεισόδιο μάλιστα της Τετάρτης 2/11 είδαμε τις προετοιμασίες και τα έθιμα πριν το μυστήριο, με την Καλλιόπη να επισκέπτεται τη νύφη, λέγοντας της λόγια καρδιάς. Το twitter, που συμπαθεί πολύ τη Βασιλική ξετρελάθηκε με την εξέλιξη αυτή της σχέσης τους και έκανε πλήθος σχολίων.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συνάντηση της Βασιλικής και της Καλλίοπης

Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Μπορεί τώρα να έχει χαρές στο σπίτι της καθώς πλησιάζει η πολυπόθητη μέρα του γάμου του Μαθιού με την Βασιλική, ωστόσο στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, η Καλλιόπη θα αρχίσει να καταρρέει μέρα με την μέρα μέχρι την στιγμή που θα έρθει η τελική της πτώση!

Έντρομοι ο Αστέρης (πίσω από τον οποίο θα τρέξει με κλάματα η Αργυρώ για να μην...) με τον Μαθιό, θορυβούνται ιδιαίτερα με την κατάστασή της, και φωνάζουν γιατρό να την εξετάσει, και τότε μαθαίνουν τα μαντάτα για την υγεία της!

Ο Αστέρης έχει αποφασίσει να φύγει και να αφήσει για πάντα πίσω του την Κρήτη, προκειμένου να ξεχάσει την Αργυρώ και να μην της δημιουργεί πρόβλημα πια, και η Καλλιόπη που ζει και αναπνέει για τα παιδιά της, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της!

Σασμος

Στην σκέψη πως θα χάσει τον γιο της τρελαίνεται και αρχίζει να μην είναι καλά, και βουλιάζει στις σκέψεις της. Μία μέρα, αισθάνεται μία αδιαθεσία και σωριάζεται με τον Μαθιό να καλεί τον γιατρό. Εκείνος τους καθησυχάζει και αναφέρει πως είναι απλά μία αδιαθεσία όμως εκείνη είναι βαριά άρρωστη και αργούν να το καταλάβουν...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: Η υγεία της χειροτερεύει μέρα με την μέρα! Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Σασμός εξελίξεις (3/11): Η Καλλιόπη πιάνει επ' αυτοφώρω τον Αστέρη και την Αργυρώ λίγο πριν τον αποψινό γάμο