Από Ελένη Μήτση

Η ζωή της Αργυρώς από τον Σασμό περιβάλλεται από συνταρακτικές εξελίξεις, αφού οι ανατροπές και τα παράδοξα, που της συμβαίνουν είναι κάτι συνεχές και ασταμάτητο.

Μπορεί να τη βλέπουμε να είναι με το ζόρι με τον Σταύρο (δείτε εδώ τη δικαστική διαμάχη, που θα έχουν), όμως ο νους της τρέχει διαρκώς στον Αστέρη. Και επειδή το υποσυνείδητο πάντα ξέρει κάτι παραπάνω, η Βρουλάκη έφτασε να τον βλέπει και στον ύπνο της.

Φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της Αργυρούς και του Αστέρη

Πιο αναλυτικά, όχι μόνο τον ονειρεύεται αλλά μέσα από φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν στο instagram φαντάστηκε να παντρεύεται με τον καλό της, φορώντας ένα λευκό, μακρύ νυφικό.

jk_sasmos - instagram
jk_sasmos - instagram

Δείτε και το προσκλητήριο από τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από το γεγονός που περιμένει ολόκληρο το τηλεοπτικό κοινό από τον πρώτο κύκλο του Σασμού, και δεν εννοούμε τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, αλλά αυτόν του Μαθιού (ο οποίος τρέλανε το Twitter με τις απειλές του στον Παύλο Βρουλάκη) και της Βασιλικής, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου!

Ο Alpha (μετά την σκηνή με τον Αστέρη και την Αργυρώ που προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter) έδωσε στη δημοσιότητα το προσκλητήριο γάμου του αγαπημένου ζευγαριού και από την ώρα που το είδαμε ανυπομονούμε για την μεγάλη μέρα!

«Είστε όλοι καλεσμένοι! Πέμπτη 3 Νοεμβρίου» έγραψαν χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός εξελίξεις (2/11): Ο παπά - Μιχάλης κλείνεται σε μοναστήρι

Σασμός Spoiler: Θα γίνει το μεγάλο βήμα! Η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη στους γονείς της