Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι πλέον πασιφανές σε όποιον παρακολουθεί τον Σασμό (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εξελίξεις απόψε 2/11) πως η Αργυρώ έχει αλλάξει ολοκληρωτικά στάση απέναντι στον Αστέρη, και είναι ένα βήμα πριν παραδεχτεί ανοιχτά πως τον αγαπά ακόμη και ποτέ δεν τον ξέχασε, με τον Σταύρο να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από κοντά της.

Η Αργυρώ τρέχει να προλάβει τον Αστέρη να μην φύγει

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να φύγει, και θα πάει να μείνει και να δουλέψει στην Γερμανία, αφήνοντας την Αργυρώ και όλα όσα αγαπά πίσω, για να την βοηθήσει να προχωρήσει. Η μεγάλη ημέρα φτάνει και ο Αστέρης ετοιμάζει τις βαλίτσες του, και η Αργυρώ τελευταία στιγμή τα διαλύει όλα!

Τρέχει με μάτια δακρυσμένα στο αεροδρόμιο, βλέπει τον Αστέρη μπροστά της και καταρρέει! Πέφτει στην αγκαλιά του και του εξομολογείται τα πάντα! Θα μείνει τελικά ή θα φύγει;

Σασμός

Ο Σταύρος εκδικείται την Αργυρώ - Λέει στον Αστέρη για το παιδί

Ο άντρας της Αργυρώς στον Σασμό, φεύγει από την Κρήτη, αλλά η πίκρα του τον οδηγεί σε μια κίνηση απελπισίας που θα φέρει εκείνη σε πολύ δύσκολη θέση.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς, στα τελευταία επεισόδια της σειράς, φαίνεται να περνά μεγάλη κρίση, με αποτέλεσμα εκείνος να αποφασίσει να φύγει μακριά. Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα επιστρέψει στη γενέθλια γη του, τα Ιωάννινα, και τον αδελφό του Βαγγέλη, προκειμένου να αποστασιοποιηθεί από ό,τι τον έχει πληγώνει.

Παρόλο όμως που θα βρεθεί στην ασφάλεια της δικής του οικογένειας, δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τον χωρισμό του από τη γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ και θέλησε να της δώσει τα πάντα. Ετσι λοιπόν θα αποφασίσει να την εκδικηθεί. «Μην το κάνεις. Πιο πολύ θα πληγώσεις τον δικό σου εαυτό αν φερθείς τόσο φτηνά.

Ήξερες από την αρχή πως το παρελθόν της ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για εκείνη», του τονίζει ο Βαγγέλης, αλλά ο Σταύρος δεν μπορεί να ακούσει λέξη παραπάνω. Αποφασίζει λοιπόν να πει στον Αστέρη την αλήθεια. Πως ο μικρός Πέτρος είναι παιδί του και η Αργυρώ τόσα χρόνια του το έκρυβε επιμελώς. Την ίδια στιγμή στην Κρήτη, το ζευγάρι έχει αρχίσει να έρχεται ξανά κοντά και μάλιστα έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι κρυφές τους συναντήσεις.

Με ένα τηλεφώνημα στον Αστέρη Σταματάκη, ο Σταύρος θα κάνει τη ζωή του άνω-κάτω. Θα του πει για τον μικρό, θα του πει για τα ψέματα της Αργυρώς αλλά και για το γεγονός πως ποτέ η Αργυρώ δεν θα είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί του. «Πάντα κάτι θα τη βασανίζει. Ποτέ δεν θα την έχεις τελείως δική σου γιατί δεν θα μπορεί να ξεχάσει ότι σκότωσες τον αδελφό της», θα του μηνύσει διαλύοντάς τον.

Σασμός Αργυρώ Σταύρος Αστέρης

Ο Αστέρης θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, παρόλο που τα λόγια τού άντρα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα τον έχουν ζαλίσει. Δίχως να χάσει περισσότερο χρόνο, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την Αργυρώ για να διαπιστώσει αν όντως τα λόγια του είχαν υπόσταση. Η Αργυρώ θα κλονιστεί και θα προσπαθήσει να μην του δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Όταν όμως τον δει τόσο καταβεβλημένο, θα κατανοήσει πως δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο τις εξηγήσεις που του αξίζουν. «Ναι, Αστέρη, ο Πέτρος είναι δικό σου παιδί. Είναι ο καρπός του δικού μας έρωτα. Εμαθα ότι είμαι έγκυος λίγο διάστημα μετά τη δίκη για τον φόνο του Πέτρου. Πώς θα μπορούσα να σου εξομολογηθώ κάτι τέτοιο; Καταλαβαίνεις σε τι διαδικασία θα έβαζα τις οικογένειές μας;», απολογείται, αλλά εκείνος δεν της δίνει καμία απάντηση. Απλά θα απομακρυνθεί από κοντά της. Η Καλλιόπη θα είναι η επόμενη από την οικογένεια που θα το μάθει και θα συγκλονιστεί.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Πόσα να αντέξει και αυτός!» - Ο παπα Μιχάλης κατέρρευσε και το Twitter υποκλίθηκε στην ερμηνεία του

Σασμός Spoiler: Θα γίνει το μεγάλο βήμα! Η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη στους γονείς της