Από Ελένη Μήτση

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας αναμένεται να δούμε την Πέμπτη 3/11 στο Σασμό με τον αναμενόμενο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού να πραγματοποιείται (δείτε τους εδώ μαζί μέσα στην εκκλησία). Θα τους παντρέψει άραγε ο Παπά Μιχάλης;

Οι εξελίξεις του Σασμού για το επεισόδιο της Πέμπτης 3/11

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπα-Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Εκείνος έχει αποφασίσει να φύγει για το μοναστήρι της Κρήτης.

Όταν ο Μανόλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκουν τον Σταύρο πριν πεθάνει

Ο γάμος του Σταύρου με την Αργυρώ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση στον Σασμό και μάλιστα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, το ζευγάρι θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο, μιας και πάντα υπάρχει ανάμεσά τους ο Αστέρης.

«Δεν με αφήνεις να σε βοηθάω, δεν με αφήσεις να είμαι στο πλευρό σου, ούτε να σταθώ στο πλάι μου», της επισημαίνει ο Σταύρος και συνεχίζει: «Τότε για ποιο λόγο παντρευτήκαμε, Αργυρώ; Για ποιο λόγο ήρθα μαζί σου από τα Γιάννενα, όταν βρίσκεις συνεχώς αφορμές να με κρατάς μακριά από τη ζωή σου;», είναι τα λόγια του, αλλά εκείνη εξακολουθεί να είναι χαμένη στις σκέψεις της. Εκείνες που περιλαμβάνουν μόνο τον πραγματικό πατέρα του Πετρή, τον Αστέρη.

Έχοντας φτάσει πλέον σε αδιέξοδο, ο Σταύρος θα πάρει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη και να επιστρέψει πίσω στην οικογένειά του στα Γιάννενα (δείτε εδώ την εξομολόγηση του ηθοποιού για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει).

Εκεί βρίσκεται ακόμα ο αδερφός του, Βαγγέλης, ο οποίος είναι ακόμα μπλεγμένος με τους τοκογλύφους. Κάπως έτσι, προκειμένου να απειλήσουν ακόμα περισσότερο τον Βαγγέλη, οι τοκογλύφοι, σκοτώνουν τον Σταύρο για να στείλουν ένα μήνυμα.

Σταύρος Σασμός

Ο θάνατος του Σταύρου θα συγκλονίσει την Αργυρώ, η οποία μάλιστα θα είναι και αυτή που θα βρει τον Σταύρο λίγο πριν πεθάνει και μάλιστα, μαζί της θα έχει τον Αστέρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: Η υγεία της χειροτερεύει μέρα με την μέρα! Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Σασμός: «Βρείτε σπηλιά να κρυφτείτε!» - Απειλούν την ζωή του Αντώνη Φραγκιαδάκη και το Twitter ξεσηκώθηκε εναντίον του Alpha