Από Ελένη Μήτση

Συνταρακτικές ήταν οι εξελίξεις στο επεισόδιο, που προβλήθηκε την Τετάρτη 2/11 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με την πρώτη ρομαντική σκηνή του Στρατή και της Ζέτας να είναι γεγονός.

Οι δυο τους είναι γεγονός, πως έχουν μια ιδιαίτερη χημεία και έτσι ο επιχειρηματίας της νύχτας έπιασε την τραγουδίστρια και τη φίλησε. Με αυτή την σκηνή, όπως είναι φυσικό το twitter ξετρελάθηκε και άρχισε να κάνει απανωτά σχόλια στην πλατφόρμα μιας και Ζέτα και Στρατής ταιριάζουν πολύ (δείτε εδώ πόσο κοντά θα έρθουν στη συνέχεια).

Οι αντιδράσεις στο twitter με το πρώτο φιλί του Στρατή και της Ζέτας

Το μυστικό της Ζέτας ανακαλύφθηκε από τον Στρατή

Τα ειδύλλια και τα μπερδέματα αρχίζουν να αυξάνονται στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τον Στρατή και τη Ζέτα να έρχονται επεισόδιο με επεισόδιο πιο κοντά (δείτε εδώ ποιοι άλλοι περιπλέκονται).

Τα βλέμματα της τραγουδίστριας στον Βαρδάρη παίρνουν και δίνουν και έτσι και εκείνος με τη σειρά του παίρνει την απόφαση να φύγει και να πάει να την βρει στο δωμάτιό της. Η Ζέτα δεν θα περιμένει κάτι τέτοιο και ενώ μιλάει στο τηλέφωνο, αναφέροντας σε κάποιον τη σκοτεινή αλήθεια, που κρύβει βλέπει τον Στρατή να την ακούει.

Εκείνη, όπως είναι φυσικό τα χάνει, αφού δεν ήθελε με τίποτα να το μάθει κανείς και ειδικά ο Στρατής, καθώς δε θέλει ούτε να τον χάσει αλλά και ούτε να τη διώξει από το μαγαζί του.

Αυτή η νύχτα μένει: Ζέτα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήμουν 19 χρονών» - Ηθοποιός από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' εξομολογείται την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη

Αυτή η Νύχτα μένει Spoiler: Πετάει έξω από το σπίτι τις κόρες του! Ο Χρήστος εκτός αυτού