Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήδη από την πρώτη συνάντηση που είχαν ο Στρατής και η Ζέτα στο Αυτή η Νύχτα Μένει φάνηκε πως οι δυο τους θα έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό μεταξύ τους. Κάπως έτσι, δε θα αργήσει η στιγμή που θα κάνουν και έρωτα και η νεαρή τραγουδίστρια θα ερωτευτεί παράφορα τον επιχειρηματία (δείτε εδώ τι είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Ο Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει τον θυμό του παντού, σπάει πράγματα, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη.

Στρατής και Ζέτα έρχονται κοντά στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Η Ζέτα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έχει κρυφτεί σε μια αποθήκη και ο Στρατής που είναι έξω φρενών, πάει εκεί και χτυπάει ξανά πόρτες, τοίχους και τραπέζια. Μέχρι που τη βλέπει να κρύβεται. Πάει κοντά της νευριασμένος: «Ποια είσαι; Γιατί ήρθες;», τη ρωτάει.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα Στρατής

Η Ζέτα μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Στρατή στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας του. «Ό,τι πιάνουν τα χέρια μου γίνεται στάχτη. Τι να κάνω, ρε μάνα, πες μου», μονολογεί. Λίγο πιο εκεί το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του και οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την οργή του, αλλά οι υπόνοιες δίνουν και παίρνουν.

Χρήστος και Γιώργης καβγαδίζουν

Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας και φοβούμενη μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα, παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν: «Κι εδώ μια από τα ίδια είναι! Γλιτώσαμε τη μια κόλαση για να βρεθούμε στην άλλη! Πάμε να φύγουμε, δεν υπάρχει πουθενά σωτηρία για εμάς», της λέει, αλλά εκείνη δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή. Στο μεταξύ, ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του.

Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα, όπου περνούν το βράδυ τους μαζί. Ο Χρήστος από την άλλη, προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας. Οχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί, αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος. «Εχουν βαλθεί να μας κλείσουν», του λέει η Διαμάντω. Ομως, η μαγική νύχτα που ακολουθεί θα τους αποζημιώσει όλους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (11/10): Δεύτερη μέρα στον αέρα για το Αυτή η Νύχτα Μένει - Τι έκανε απέναντι από το Μαύρο Ρόδο

Αυτή η νύχτα μένει: «Δεν έχω βάλει Netflix, βάζω μόνο Στανίση» - Τα αποθεωτικά σχόλια του twitter για το 2ο επεισόδιο της σειράς