Από Ελένη Μήτση

Μεγάλη αίσθηση έχει κάνει η νέα σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' και για τον λόγο αυτό η παραγωγή αποφάσισε να αυξήσει κατά μία ημέρα την προβολή των επεισοδίων του σίριαλ.

Η απήχηση αυτή οφείλεται τόσο στο σενάριο όσο και στους μοναδικούς ηθοποιούς, που απαρτίζουν το καστ. Η Μαρία Κατσανδρή, που παίζει στη σειρά, ως η μητέρα του δημάρχου Χρήστου μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα την Τετάρτη 2/11 κάνοντας μια σοκαριστική εξομολόγηση για τα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κατσανδρή για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

«Κακές συμπεριφορές έχω ζήσει πολλές. Λεκτική, σωματική...εγώ δεν ήμουν ένα ήρεμο κορίτσι, ήμουν άγριο κορίτσι. Έχω δώσει ξύλο, κλωτσιές. Μιλάμε για βιασμό, προσπάθεια βιασμού, μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση. Τότε ήμουν 19 χρονών. Δε μου άφησε κανένα απωθημένο».

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Μαρία Κατσανδρή είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στο Σικάγο ενώ μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κάρολος Κουν ενώ τελειώνοντας δούλεψε για λίγο στο θέατρο και μετά εγκαταστάθηκε στο Παρίσι για σπουδές. Στην τηλεόραση έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά Τα πέτρινα λιοντάρια το 1994. Ο ρόλος που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ήταν αυτός της Αλίκης στην αισθηματική σειρά Καρέ της Ντάμας στο Mega Channel.

Εκεί από τo 1997 μέχρι το 2000 πρωταγωνίστησε μαζί με την Τζόυς Ευείδη, τη Χρύσα Σπηλιώτη και τη Μαίρη Σταυρακέλη, υποδυόμενες τέσσερις παιδικές φίλες που μοιράζονται στιγμές τη ζωής τους μαζί. Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές Εγκλήματα, 10 Λεπτά Κήρυγμα, Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ την περίοδο 2005-2007 εμφανίστηκε στη δραματική σειρά Δυο μέρες μόνο. Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη ταινία Αθήνα το 1990.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Διαμάντω θα κάνει τα πάντα για να...» - To spoiler της Άννας Μάσχα για το Αυτή η Νύχτα Μένει

Μεγάλη αίσθηση έχει κάνει η νέα σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' και για τον λόγο αυτό η παραγωγή αποφάσισε να αυξήσει