Από Ελένη Μήτση

Όπως φαίνεται από την εξέλιξη της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' τα φλερτ που θα εξελιχθούν θα είναι πολλά και σίγουρα κάποια από αυτά θα γίνουν έντονοι έρωτες.

Εκτός λοιπόν από τον Στρατή και τη Ζέτα βλέπουμε και την Νίτσα με τον Γιώργη να έρχονται με τον δικό τους τρόπο πιο κοντά. Βέβαια η τραγουδίστρια αρχίζει να μπερδεύεται από το έντονο ενδιαφέρον του λέγοντας του: «Τι ήρθες να κάνεις εδώ να εισπράξεις; Άκου αν θες να αγοράσεις γκόμενα να πας έξω, εγώ είμαι για όσο κρατάει το πρόγραμμα, μετά πάει ο καθένας σπίτι του για τα περαιτέρω», με τον Γιώργη να κάνει δύο ακραίες κινήσεις μπροστά σε όλους.

Απόσπασμα από το σημερινό 25/10 επεισόδιο της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει''

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Τσορτέκη για το Αυτή η Νύχτα Μένει

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (25/10) ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο «Αυτή η Νύχτα Μένει», στους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» καθώς και στο τι πρόκειται να συμβεί στον ρόλο του, τον «Γιώργη».

Μάλιστα, μίλησε και για τη συμμετοχή του στο Maestro, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο (δείτε εδώ τη σκηνή που συγκλόνισε το κοινό), καθώς και στο πώς ανταποκρίνεται το κοινό στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος.

«Η Κατερίνα Φιλιώτου επέμενε πάρα πολύ, μου εξήγησε κάποια πράγματα για το ρόλο, μετά βρεθήκαμε και με τους σεναριογράφους Γιώργο Μακρή και Ιωάννα Κανελλοπούλου και τους είδα πολύ ενθουσιασμένους. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, δεν με είχε βρει έτοιμο, αλλά οι άνθρωποι ήταν τόσο ζεστοί, τόσο θερμοί απέναντί μου και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που είπα το “ναι”.

Περνάμε πάρα πολύ καλά και στα γυρίσματα ολόκληρη η ομάδα. Οι ηθοποιοί με τους τεχνικούς είμαστε ένα σώμα, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα τα γυρίσματα, οι χώροι είναι δύσκολοι, οπότε πρέπει να έχουμε χιούμορ και να ξεπερνάμε τα πράγματα για να τρέχει παραγωγικά η ημέρα μας. Το αποτέλεσμα το νιώθω πάρα πολύ καλό, το απολαμβάνω αλλά απολαμβάνω και τα γυρίσματα.

Ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα, είναι τόσο αγνός, τόσο καθαρός, τόσο ανοιχτόκαρδος που λειτουργεί σαν σάκος του μποξ για όλους εκεί και για όλη την κοινωνία. Κι επειδή έχει κι αυτή τη μαμά που συνέχεια είναι στο «ψαλτήρι» έπρεπε να έχεις κάνει αυτό, να ήσουν σαν εκείνον, ο Χρήστος είναι καλύτερος κλπ., έχει φτάσει σε μια στιγμή που θέλει να ζήσει αυτός όπως θέλει», είπε αρχικά.

Για την ανταπόκριση του κόσμου, είπε: «Είναι τόσο ωραία η αντίδραση του κόσμου παρόλο που με φέρνει σε κάποια αμηχανία. Μόνο ωραίο είναι όταν έρχονται οι άνθρωποι να σου μιλήσουν, όπως συνέβαινε και σε μένα όταν έβλεπα τηλεόραση και συναντούσα κάποιον στο δρόμο κι έλεγα «α! αυτός», αλλά προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν κάποιες φορές ότι απλώς είμαστε από διαφορετική θέση, αλλά είναι πολύ τρυφερό αυτό που συμβαίνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ALPHA: Αλλαγή στο πρόγραμμα του «Αυτή η Νύχτα Μένει» - Η ανακοίνωση του σταθμού

Έχουν και οι δύο σχέση με την υποκριτική - Πασίγνωστοι ηθοποιοί οι γονείς της Ηλιάνας Μαυρομάτη