Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένας από τους πιο δύσκολους αλλά και μυστήριους χαρακτήρες της σειράς, από την άποψη ότι είναι κλειστός και κουβαλάει μέσα του μεγάλες πίκρες και μεγάλο φορτίο, το οποίο σχετίζεται με τον θάνατο της γυναίκας του, την οποία λάτρευε όσο τίποτα άλλο και την έχασε!

Ο λόγος για τον Χρήστο (δείτε εδώ το ξέσπασμά του λίγες μέρες πριν στον τάφο της), τον δήμαρχο της σειράς Αυτή η Νύχτα μένει, ο οποίος στο επεισόδιο της Τετάρτης 2/11 θα βγει εκτός ελέγχου, και θα αρχίσει να ουρλιάζει στις κόρες του, διώχνοντάς τες από το σπίτι, καθώς έκαναν κάτι ανεπίτρεπτο...

Ο Χρήστος εκτός ελέγχου στο Αυτή η Νύχτα μένει

Ο Χρήστος απόψε βγαίνει εκτός ελέγχου, με τις κόρες του καθώς εκείνες κάνουν κάτι ασυγχώρητο, αφού ανοίγουν το κλειδωμένο δωμάτιο, το οποίο περιέχει μέσα ότι θυμίζει την ανοιχτή πληγή του! Μόλις το αντιλαμβάνεται τρελαίνεται και τις διώχνει από το σπίτι, με την Εύη και την Φωτεινή να χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους στην όψη του, και να πηγαίνουν στην γιαγιά τους, φανερά σοκαρισμένες!

Όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Ο Χρήστος που το ανακαλύπτει γίνεται πυρ και μανία μαζί τους και εκείνες καταφεύγουν στο σπίτι της γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια. Ο Γιώργης από την άλλη βλέπει στον δρόμο τον Αλέξανδρο.

Αυτή η Νύχτα Μένει Στρατής Ζέτα

Ο θυμός και των δύο για τον Χρήστο τούς κάνει να συμμαχήσουν εναντίον του, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στον θάνατο του Νώντα. Καθώς ο Στρατής φτάνει στο δωμάτιο της Ζέτας να τη βρει, εκείνη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο της, όπου της μεταφέρει άσχημα νέα. Η Νίτσα στέκει στο πλευρό της και την παρηγορεί, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος. Κι ο Στρατής στέκει στο πλευρό της Ζέτα, η οποία μέσα στα κλάματα φιλάει τον Στρατή! Το βράδυ στο «Ονειρο» εμφανίζεται απρόσμενα ο Χρήστος!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Διαμάντω θα κάνει τα πάντα για να...» - To spoiler της Άννας Μάσχα για το Αυτή η Νύχτα Μένει

Αυτή η Νύχτα Μένει Spoiler: «Είμαι έτοιμη να στα δώσω όλα...» - Η Νίκη ανοίγει την καρδιά της στον Στρατή