Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι χρήστες ήταν προετοιμασμένοι από το προηγούμενο επεισόδιο για αυτή την σκηνή (δείτε εδώ τις επικές αντιδράσεις τους) και τελικά απόψε, την Τετάρτη 2/11 στον Παράδεισο των Κυριών, έγινε τελικά η πολυπόθητη σύλληψη του αστυνόμου Χρηστίδη!

Ο Πάρης έκανε για πρώτη φορά στην ζωή του το σωστό, και αποκάλυψε στους γονείς του αλλά και στον υπαστυνόμο Γιαμαλή, ότι ο Χρηστίδης ήταν στην πραγματικότητα το άτομο που προσπάθησε να τον σκοτώσει στο νοσοκομείο, ακι έτσι αμέσως δόθηκε ένταλμα σύλληψης για την απόπειρα δολοφονίας του νεαρού!

Έστησαν πάρτι στο Twitter με αυτή την εξέλιξη στον Παράδεισο των Κυριών

Tα χάνει ο Άγης! Πιάνει την Βικτώρια στο κρεβάτι με τον Χριστόφορο

Από την Τρίτη 1/11 στο επεισόδιο του Παραδείσου των Κυριών, ήρθαν τα πάνω κάτω και το τηλεοπτικό κοινό είναι ήδη προετοιμασμένο για πολλές αποκαλύψεις καθώς η Βικτωρία ξεστόμισε πως ο Άγης είναι στην πραγματικότητα κανονικός της γιος, και σίγουρα δεν είναι το μοναδικό μυστικό που θα έρθει στο φως στην σειρά (δείτε εδώ τι θα συμβεί στην επίσης και στην Μιράντα).

Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος περνούν μαζί μία βραδιά πάθους, ξεχνώντας πως στο σπίτι βρίσκεται και ο Άγης! Ο νεαρός πιάνει στα πράσα την θεία του με τον πατέρα του και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του καθώς θεωρεί όλη την ζωή του ένα ψέμα!

Ο Παράδεισος των Κυριών

Αμέσως τρέχει στην Αμαλία και της τα εξομολογείται όλα, και η ίδια χάνει εξίσου πάσα ιδέα για την οικογένειά της και οι δύο μαζί απαιτούν εξηγήσεις. Ο Χριστόφορος και η Βικτώρια αισθάνονται ότι η οικογένειά τους; καταρρέει και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Θα τα καταφέρουν;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών! Ντίνος και Γιαμαλής στα ίχνη του Χρηστίδη

Ο Παράδεισος των Κυριών σοκ: «Ο Άγης είναι γιος μου!» - Η αποκάλυψη της Βικτώριας ανατρέπει τα πάντα