Από Ελένη Μήτση

Ο κακός χαμός αναμένεται να δούμε να συμβαίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς ''Παράδεισος των κυριών'', καθώς η Μιράντα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, με την πρόθεση της να αποσκοπεί στο καλό.

Ο Χριστίδης θα είναι η πέτρα του σκανδάλου και αυτή τη φορά, ο οποίος θα δείξει στη Μιράντα το πιο σκληρό του πρόσωπο. Αφού λοιπόν, επιστρέψει σπίτι του και δεν βρει τη γυναίκα του εκεί αρχίζει και ξεσπά δίχως αύριο στην γυναίκα, η οποία θεωρεί πως την επηρεάζει στις αποφάσεις της.

Η Μιράντα σε δύσκολη κατάσταση

Ο Χρηστίδης καλεί την Μιράντα στο σπίτι του και την απειλεί, πως θα την καταστρέψει. Εκείνη όσο και να αντιστέκεται θα βρεθεί χτυπημένη από εκείνον και μάλιστα αιμόφυρτη, από ένα αντικείμενο, που κατέληξε πάνω της. Ο αστυνόμος θα φοβηθεί από το χτύπημα και για να μην μπλέξει θα την κρατήσει κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο (δείτε εδώ τα σχόλια για το ειδύλλιο μεταξύ Μάρκου και Μιράντας).

Μιράντα

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 1/11

Μετά τη δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, η αγωνία για την κατάσταση του Πάρη κορυφώνεται. Τόσο οι γονείς του όσο και η Αμαλία καταλαβαίνουν ότι θα πρέπει να επισκεφθεί πολλούς γιατρούς για να συνέλθει ψυχικά: «Τι θα κάνουμε, Αποστόλη; Δεν το βλέπεις ότι το παιδί μας έχει σοβαρό πρόβλημα; Πρέπει να τρέξουμε πριν είναι αργά», λέει με κλάματα η Όλγα. Την ίδια ώρα ο Πασχάλης στον Παράδεισο έρχεται αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις του υπαστυνόμου Γιαμμαλή ο οποίος καταφέρνει να τον τρομοκρατήσει, την ώρα που η Μιράντα και η Ματούλα αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα: «Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις. Θα σαπίσει στη φυλακή, σου το ορκίζομαι», υπόσχεται η Ματούλα.

Ο Παράδεισος των Κυριών Αποστόλης

Λίγο αργότερα η Γεωργία μετά από παρότρυνση της μητέρας της, αποφασίζει να πάει στο σπίτι των Μπουραντάδων για να βρει και να μιλήσει στον Άγη για τη σχέση τους, ωστόσο η επίσκεψη που επιχείρησε να κάνει η Γεωργία δεν κυλά όπως θα ήλπιζε η Πιπίτσα, καθώς αντί για τον Αγη πέφτει πάνω στον Χριστόφορο οποίος εκπλήσσεται που τη βλέπει: «Η κόρη του Μάρκου δεν είσαι, κορίτσι μου; Πώς κι από εδώ; Συμβαίνει κάτι;», τη ρωτάει και η Γεωργία ψάχνει μια δικαιολογία. Φυσικά τα νέα της επίσκεψης φτάνουν στον πατέρα της και μοιραία αρχίζει μια σειρά οικογενειακών συζητήσεων στο σαλόνι των Γιαννόπουλων.

Στο σπίτι των Μπουραντάδων, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μπαίνουν σε σοβαρές συζητήσεις που θα φωτίσουν νέες πτυχές του παρελθόντος, συγχρόνως όμως θα φέρουν τη Βικτώρια στα όριά της. Στο μεταξύ ο Θανάσης έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του, ενώ η Μιράντα απέναντι στον μεγάλο κίνδυνο που της παρουσιάζεται, δείχνει προετοιμασμένη. Η παρέα που αρχίζει να κάνει η Αμαλία με τη Γεωργία επιφυλάσσει απρόοπτα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (31/10 - 3/11): Η Ματούλα και ο Σωτήρης κλείνουν στη φυλακή τον Σωτήρη

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Χάνει πολλά λάδια!» - Έξαλλο το Twitter με τον έρωτα της Γεωργίας για τον Άγη