Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μέρα που περίμενε όλο το τηλεοπτικό κοινό με ανυπομονησία φαίνεται πως πλησιάζει, καθώς στον Παράδεισο των Κυριών, το trailer για την Τετάρτη 2/11 δείχνει πως ο Πάρης, αν και μισητός χαρακτήρας της σειράς από τον κόσμο, έκανε το σωστό και κατήγγειλε τον αστυνόμο Χρηστίδη, στα ίχνη του οποίου είναι ήδη ο Γιαμαλής!

Μόλις είδαν αυτό το συγκλονιστικό στιγμιότυπο, αμέσως τα σχόλια των χρηστών του Twitter πήραν φωτιά, και ξεκίνησαν να στήνουν γλέντι με τις επικές ατάκες τους, μιας και περίμεναν πότε επιτέλους αυτός ο κακός άνθρωπος θα πληρώσει για όλο το κακό που προκάλεσε σε όλους, αλλά κυρίως στην Μιράντα!

Χαμός στο Twitter για την σύλληψη του Χρηστίδη

Σε κατάσταση σοκ ο Ντίνος! Η Μιράντα του αποκαλύπτει πως βιάστηκε και έχει παιδί με τον Χρηστίδη

Είναι μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Αlpha, και το κοινό την εκτιμά ακόμη περισσότερο για το μεγαλείο ψυχής που δείχνει και βοηθάει όλο τον κόσμο, παρότι εκείνη βιώνει εδώ και χρόνια τον δικό της προσωπικό Γολγοθά (και εξακολουθεί γιατί στα επόμενα επεισόδια για την κακοποιήσει ο...)

O λόγος για την Μιράντα, η οποία επιτέλους στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι δεν αντέχει το βάρος όσων κουβαλάει, και αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της, και να εξομολογηθεί όλα αυτά που την βαραίνουν τόσα χρόνια!

Μετά τις απειλές του Χρηστίδη, αποφασίζει να μιλήσει στον Ντίνο προκειμένου να γλυτώσει και έτσι του εξομολογείται πως την είχε βιάσει κι ότι είχε μείνει έγκυος γεννώντας το παιδί τους, το οποίο της πήρε και το εξαφάνισε, συνεχίζοντας να την απειλεί για μία ζωή.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Ο Ντίνος παγώνει στο άκουσμα όλων αυτών, και ορκίζεται να την προστατεύσει και να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Χάνει πολλά λάδια!» - Έξαλλο το Twitter με τον έρωτα της Γεωργίας για τον Άγη

Ο Παράδεισος των Κυριών σοκ: «Ο Άγης είναι γιος μου!» - Η αποκάλυψη της Βικτώριας ανατρέπει τα πάντα