Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά όμως και τον νοικοκύρη όπως λέει και η παροιμία, και σιγά σιγά βλέπουμε πως ξετυλίγεται το κουβάρι και όλο και περισσότεροι ήρωες στον Παράδεισο των Κυριών, αντιλαμβάνονται τι εστί τελικά Χρηστίδης, και ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο συνεργάτης του, υπαστυνόμος Γιαμαλής, τον οποίο αποθέωσε το Twitter επειδή ξυπνάει και αρχίζει και τον υποπτεύεται!

Ο Ντίνος και ο υπαστυνόμος Γιαμαλής στα ίχνη του Χρηστίδη!

Ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο του Αριστείδη και βοηθάει όπως μπορεί και με όσα μέσα διαθέτει, προκειμένου να μην κατηγορηθεί ξανά εκείνος, τον υπαστυνόμο Γιαμαλή, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν τη λύση της υπόθεσης, δηλαδή ένα βήμα πριν ανακαλύψει τα πάντα για τον ανώτερο του!

Μην χάσετε τις αποψινές ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά

Η Μιράντα, μετά τη δυσάρεστη επίσκεψη που δέχτηκε το βράδυ από τον Χρηστίδη, ο οποίος για άλλη μια φορά καταφέρνει να την τρομοκρατήσει, αποζητά μια βοήθεια και αυτή είναι η συμβουλή της μάνας της για το τι πρέπει να κάνει.

Η κυρία Γιαννούλα, αφού της λέει ότι είναι δίπλα της και να μη φοβάται πια, αποφασίζει να της στείλει βοήθεια, η οποία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τη Μιράντα.

Η κυρία Γιαννούλα βρίσκει τη γυναίκα του Θανάση και τη στέλνει στο σπίτι τής Μιράντας. Όταν τη βλέπει η κοπέλα μπροστά της τα χάνει, αλλά η Ματούλα την καθησυχάζει: «Τα ξέρω όλα. Είναι ένα τέρας που πρέπει να πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει και δεν είναι λίγα», της λέει και της υπόσχεται: «Αυτή τη φορά δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια». Στο μεταξύ η Γεωργία παρακούγοντας για άλλη μια φορά τον πατέρα της, έχει βρεθεί παγιδευμένη και φαίνεται ανήμπορη να το διαχειριστεί…

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Την ίδια ώρα ο Ντίνος, αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος για να βρει τον δολοφόνο του Αριστείδη, βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί την αστυνομία. Μιλάει με τον Σωτήρη ο οποίος πηγαίνει στον Παράδεισο, αρχίζει να ενώνει κάποια κομμάτια του παζλ και καταφέρνει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης και συγκεκριμένα στον Θανάση Χρηστίδη, ενώ ο Θανάσης από την άλλη, κάνει μια ανακάλυψη που τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Σοκ! Ο Χρηστίδης χτυπάει και φυλακίζει την Μιράντα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία βρίσκεται παγιδευμένοι στο σπίτι του Μπουραντά