Από Πέννυ Μαστοράκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παράδεισο των Κυριών, και δεν μιλάμε για τα επόμενα επεισόδια, που θα δούμε την Μιράντα να τα αποκαλύπτει όλα στον Ντίνο σχετικά με τον βιασμό και το παιδί της, αλλά μιλάμε για απόψε, το βράδυ της Τρίτης 1/11 που η Βικτωρία θα φωνάζει πως ο Άγης είναι γιος της, και ο Χριστόφορος, ο οποίος το γνωρίζει ήδη, τρελαίνεται στην ιδέα να μην το ακούσει κανείς!

Πανικός στον Παράδεισο των Κυριών

Τώρα εξηγούνται όλα, και η ειδική μεταχείρισή της προς τον Άγη, αλλά και η αδυναμία που είναι φανερό πως του έχει από το πρώτο κιόλας λεπτό που είδαμε την σειρά στον αέρα! Η Βικτωρία ξεστομίζει πως ο Άγης είναι πραγματικός της γιος, ξετυλίγοντας έτσι ένα ντόμινο αποκαλύψεων που ούτε και ξέρουμε που θα καταλήξει...

Μην χάσετε το επεισόδιο της Τετάρτης 2/11

Ο Ντίνος αιφνιδιάζει την Αμαλία με μια ξεχωριστή έκπληξη αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελε. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες.

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις

Το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης και η Αμαλία συμμαχεί με τον Πάρη για έναν κοινό σκοπό: «Πάρη, μόνο εσύ έχεις δει ποιος πήγε να σε δολοφονήσει. Δεν πρέπει να το κρύψεις. Δεν γίνεται να πέσει το φταίξιμο ξανά στον Ντίνο», του επισημαίνει κι εκείνος συμφωνεί: «Έχεις δίκιο, θα πω όλη την αλήθεια», της υπόσχεται. Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια που δεν είναι άλλη από τη Μιράντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών! Ντίνος και Γιαμαλής στα ίχνη του Χρηστίδη

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Σοκ! Ο Χρηστίδης χτυπάει και φυλακίζει την Μιράντα