Από TV24 Team

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο μιας και πολύ σύντομα αναμένεται να δούμε έναν βαρβάτο χωρισμό ανάμεσα σε δύο αγαπημένους χαρακτήρες.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Λίτσα Αναστασάκη στο περιοδικό YOU, θα δούμε να τραβάνε χωριστούς δρόμους, δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες, που έχουν μια περίεργη σχέση.

Αγγελική και Θέμης χωρίζουν στο Μαύρο Ρόδο

Αγγελική Θέμης Μαύρο Ρόδο

Θέμης και Αγγελική ναι μεν αγαπιούνται αλλά συγκρούονται και απατά ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, ο πιο βασικός λόγος που έρχονται σε αντιπαράθεση είναι ο φόβος της Αγγελικής μην τυχόν πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Θέμη και αναλάβει γιος τους, ο Πέτρος, τις δουλειές του.

Εκείνος, ωστόσο, καταφέρνει να πείσει τον γιο του με δόλιο τρόπο να αναλάβει ένα από τα μαγαζιά του, γεγονός που φτάνει στα όριά της την Αγγελική. Η αντίδρασή της, άμεση: Μιλά με δικηγόρο, κάνει αίτηση διαζυγίου και είναι αποφασισμένη να χωρίσει, ωστόσο η μοίρα θα παίξει άσχημο παιχνίδι για την οικογένειά του.

Αποκλειστικό: Καυτά φιλιά για Πέτρο και Ελισάβετ

Τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο» εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει λίγο πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όταν ο Πέτρος μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει, παρά τις προειδοποιήσεις του Γεράσιμου. «Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε», ρωτάει η Ελισάβετ στον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ήρθα για εσένα για να σε δω. Έμαθα ότι επέστρεψες...». Εκείνη του τονίζει: «Εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου, στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά».

Η Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε, αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους. Ένα στοιχείο που θα φροντίσει να χρησιμοποιήσει μελλοντικά υπέρ της.

Μαύρο Ρόδο Ελισάβετ Πέτρος

Στο μεταξύ, η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, αλλά τόσο η ίδια όσο και ο Φραγκίσκος εκνευρίζονται μαζί του, επειδή εκείνος δείχνει να έχει συνεχώς αλλού το μυαλό του. Την ίδια ώρα εκείνος ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση: «Εχεις καταλάβει τι νιώθω για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις πράγματα για εμένα...», της ομολογεί, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει.

Τότε ο Πέτρος την αρπάζει και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Άγρια συμπλοκή για Θέμη και Βίκο

Μαύρο Ρόδο Spoiler! Προοριζόταν για Ηγουμένη αλλά αρνήθηκε - Τι στοιχειώνει την μοναχή Αυξεντία;