Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα επόμενα επεισόδια στο Μαύρο Ρόδο, θα είναι ιδιαίτερα θλιβερά, καθώς όπως σας έχουμε κάνει γνωστό ήδη εδώ στο tv-24.gr σε μία από τις προσπάθειες να πέσει νεκρός ο Θέμης Καστρινός (δείτε εδώ τι θα συμβεί απόψε στο επεισόδιο της σειράς μαζί του) θα γίνει ένα μοιραίο λάθος που θα χαραχτεί στις μνήμες όλων για πάντα, καθώς θα πέσει νεκρή η Αλεξία (δείτε εδώ αναλυτικά τον θάνατό της).

Ο Καστρινός σε απόγνωση στο Μαύρο Ρόδο

Η απώλεια της Αλεξίας γεμίζει την καρδιά του Θέμη πόνο και οργή! Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του κόρη δεν υπάρχει πια και υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον δολοφόνο και να τον κάνει να πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο που του στέρησε το παιδί του!

Ο Καστρινός σε απόγνωση για τον χαμό της Αλεξίας

Το μίσος τον τυφλώνει και αμέσως μαζεύει τους άντρες του δίνοντας τελεσίγραφο, να κινήσουν γη και ουρανό για να βρουν τον δολοφόνο της και να τον πάνε σε εκείνον! «Τον θέλω ζωντανό, εδώ μπροστά μου. Ψάξτε παντού, φέρτε τον κόσμο ανάποδα και βρείτε μου τον δολοφόνο! Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος με τα χέρια μου» λέει χαρακτηριστικά! Θα τον βρει όμως;

Χάνει το μυαλό της και κλείνεται σε μοναστήρι η Αγγελική

Όσο προχωράει η σειρά Μαύρο Ρόδο, γίνεται όλο και πιο σκοτεινή, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τις μάσκες να πέφτουν για πολλά άτομα (όπως για τον Μπόγρη και τον ρόλο που έπαιξε στο τροχαίο του Σταυρίνου) αλλά και πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες να πέφτουν νεκροί, εξαιτίας άλλων συμφερόντων, όπως η Αλεξία.

Το σχέδιό της με τον Βίκο, να βγάλουν από την μέση και να εξοντώσουν τον Καστρινό, πήγε όλο λάθος και τίποτα δεν έγινε σωστά, καθώς την τελευταία στιγμή αντί για τον Θέμη, σκοτώνεται η Αλεξία και η τραγωδία είναι ανείπωτη για όλους, αλλά κυρίως για εκείνη καθώς είναι υπεύθυνη για την δολοφονία της μονάκριβής της και δεν το χωράει ο νους της!

 Χάνει το μυαλό της και κλείνεται σε μοναστήρι η...

Θα χάσει το μυαλό της και η μοναδική της παρηγοριά θα είναι το μοναστήρι, παίρνοντας μαζί το βαρύ κρίμα της, και αφήνοντας για πάντα πίσω την ζωή της! Εκεί ωστόσο θα συναντήσει την Ελισάβετ, και τότε θα βρει την κόρη που έχασε μέσα από εκείνη...Η συγκινητική συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - spoiler: Θα φτάσει στα άκρα για τον Πέτρο! Η Όλγα έπειτα από καθοδήγηση της Πολυξένης θα...

Μαύρο ρόδο spoiler: Σοκ στο χωριό! Η Ελισάβετ εξαφανίζεται