Από Πέννυ Μαστοράκου

Τους θέλει που τους θέλει μαζί το τηλεοπτικό κοινό, και ίσως μετά τον θάνατο του Σταύρου να γίνει πραγματικότητα η ευχή τους, με αυτά που κάνει ο Alpha, τους κάνει να περιμένουν ακόμη πιο πολύ την επανένωση της Αργυρώς και του Αστέρη στον Σασμό (δείτε εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα).

Μία μόνο φωτογραφία ήταν αρκετή για να έρθουν τα πάνω κάτω στο Twitter! Πιο συγκεκριμένα ο σταθμός ανέβασε μία φωτογραφία της Αργυρώς και του Αστέρη στο Twitter, και οι χρήστες τρελάθηκαν, καθώς σε αυτή απεικονίζεται το ζευγάρι στην εκκλησία και να παντρεύεται, κάνοντας έτσι τη φαντασία του κοινού να οργιάζει!

Πανικός στο Twitter με την φωτογραφία Αστέρη και Αργυρώς

Έτσι θα μάθει ο Αστέρης ότι ο Πετρής είναι γιός του

Αν κάτι περιμένει πώς και πώς το κοινό από τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, είναι να γίνουν και πάλι ζευγάρι ο Αστέρης και η Αργυρώ και να ζήσουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι με το παιδί τους, τον μικρό Πετρή.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα φαίνεται πως δε θα έρθουν όπως περίμεναν οι δύο πρωταγωνιστές. Όπως έχουμε ήδη δει, οι δυο τους έχουν αρχίσει να έρχονται και πάλι κοντά μιας και η Αργυρώ προσπαθεί σιγά να σιγά να δεχθεί ότι όντως, ο θάνατος του αδερφού της ήταν ατύχημα και πως ο Αστέρης δεν ήθελε να του πάρει τη ζωή.

Αυτή η επαφή που έχουν, φέρνει τον γάμο της Αργυρώς με τον Σταύρο σε πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς ο δεύτερος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως η καρδιά της αγαπημένης του ανήκει σε άλλον. Οι καυγάδες είναι πολύ συχνοί και έτσι ο χωρισμός τους είναι μονόδρομος.

Σασμός Αργυρώ Αστέρης

Όταν ο Σταύρος ανακοινώσει στην Αργυρώ την απόφασή του να χωρίσουν, θα αποφασίσει να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού. Ο ίδιος φυσικά γνωρίζει πως το παιδί δεν είναι δικό του και όπως θα θυμάστε, το είχε πει στην περσινή σεζόν και στον Αστέρη, όταν νόμιζε πως είναι απλά ένας φίλος του (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος αυτού του χαρακτήρα).

Η Αργυρώ θα ταραχθεί στην είδηση πως μπορεί ο Σταύρος να της πάρει τον γιό της και έτσι θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει κοντά της. Ανάμεσα σε αυτά, θα είναι και η απόφασή της να πει στον Αστέρη πως εκείνος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας του παιδιού της. Μένει να δούμε αν ο Αστέρης θα το πάρει ψύχραιμα ή αν θα κατηγορήσει την αγαπημένη του για το μυστικό που του έκρυβε όλο αυτόν τον καιρό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: «Θα με βρεις μπροστά σου...» - Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παύλο

Σασμός: Για πρώτη φορά - Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με τη Στέλλα