Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (2/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» μιας και όπως θα δούμε μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Μανόλης, ο παπά - Μιχάλης θα πάρει την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι.

Τι θα δούμε σήμερα (2/11) στον Σασμό

Ενώ ο παπάς προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά τού παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Σασμός Στέλλα Αστέρης

Μετά την εξομολόγηση του Μανόλη, ο παπάς της Άνω Ποριάς πηγαίνει σε μοναστήρι καθώς ξέρει πως μόνο εκεί θα καταφέρει να διαχειριστεί τις σκέψεις του. Έχει μόλις προστεθεί ένα ακόμα βάρος στις πλάτες του, που αφορά στον θάνατο του Στεφανή και πρέπει να μείνει μόνος, ακόμα και μακριά από την Κατερίνα, για να σκεφτεί πώς θα πράξει. Η προσευχή δεν ελαφραίνει τη συνείδησή του και ζητά από τον Θεό να του δώσει τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει την εξομολόγηση του Μανόλη. Λίγο αργότερα θα επιστρέψει στο χωριό του και θα κινηθεί αναλόγως.

Τι θα δούμε αύριο (3/11)

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπα-Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Εκείνος έχει αποφασίσει να φύγει για το μοναστήρι της Κρήτης. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Πόσα να αντέξει και αυτός!» - Ο παπα Μιχάλης κατέρρευσε και το Twitter υποκλίθηκε στην ερμηνεία του

Σασμός Spoiler: Θα γίνει το μεγάλο βήμα! Η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη στους γονείς της