Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί ο Λευτέρης να βρίσκεται πνιγμένος μέχρι τον λαιμό στον Σασμό (δείτε εδώ ποιον του λέει να εκτελέσει ο Ευθύμης) ωστόσο υπάρχει και η ηρεμία στην ζωή του, τις στιγμές κυρίως που βρίσκεται μαζί με τον Θεοδώρα, μιας και ο έρωτάς τους μεγαλώνει μέρα με την μέρα!

Δεν θα αργήσει λοιπόν η μέρα, που εκείνη θα αποφασίσει πως ήρθε η ώρα ο Παντελής και η Άννα να δουν τέλος πάντων ποιος είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ξαναγέλασε η κόρη τους, έπειτα από τις πίκρες και τα βάσανα που πέρασε στο παρελθόν, τόσο με τον θάνατο του Πετρή όσο και με το διαζύγιό της.

Άννα και Παντελής γνωρίζουν τον Λευτέρη

Μπορεί οι δυο τους να είναι μαζί πολύ λίγο καιρό, και τα προβλήματα να τους έχουν κυριεύσει μιας και τα ψέματά του ήρθαν στο φως, ωστόσο εκείνη τον συγχωρεί και αποφασίζει στα επόμενα επεισόδια να τον γνωρίσει στους γονείς της, οι οποίοι θα ενθουσιαστούν μαζί του και θα στηρίξουν την κόρη τους καθώς θεωρούν πως στα μάτια του βγήκε τον άνθρωπό της!

Σασμός

Η Καλλιόπη οργανώνει τη δολοφονία του Παύλου

Όπως έχουμε δει ήδη από την έναρξη της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στην Άνω Ποριά έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στους Σταματάκηδες, ενώ η βεντέτα δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών.

Το μένος της «Καπετάνισσας» για τους Βρουλάκηδς, "βράζει" μέσα της και έτσι αποφασίζει να αναμετρηθεί για ακόμη μία φορά με τον Παύλο προκειμένου να του ξεκαθαρίσει πως πρέπει να μείνει μακριά από τα παιδιά της.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που ήρθες πίσω στο χωριό, πάντως να ξέρεις πως θα με βρεις μπροστά σου αν απειλήσεις ξανά τα παιδιά μου. Ο Μαθιός μου και ο Αστέρης μου δεν έχουν κάνει πράμα και καλά θα κάνεις να κοιτάξεις τη δική σου οικογένεια που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας κατηγορεί για φόνους που δεν κάναμε», του επισημαίνει. Ο Παύλος δεν έχει άλλα λόγια να της πει.

Το ύφος του μόνο μαρτυρά πως στο εξής θα της απαντάει με πράξεις. «Δεν σε φοβάμαι! Μείνε απλά μακριά από την οικογένειά μου», θα του πει τελικά και θα φύγει.

Σασμός Καλλιόπη Παύλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ALPHA: Διακόπτεται προσωρινά ο Σασμός - Πότε και γιατί

Σασμός εξελίξεις (1/11): Η πιο σοκαριστική σκηνή απόψε - «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη»