Από Πέννυ Μαστοράκου

Αν πούμε πως περιμέναμε ο Μαθιός να μάθει για το χαστούκι του Παύλου στον Νικηφόρο στον Σασμό (δείτε εδώ πως σχολίασε το Twitter αυτή την κίνηση) θα είναι ψέματα, καθώς η οργή έβραζε μέσα του από την πρώτη στιγμή που ο Νικηφόρος του εξομολογήθηκε τι συνέβη!

Όλοι γνωρίζουν πως ο Μαθιός τον λατρεύει και πως θα έδινε και την ζωή του για εκείνον, και μπορεί να του έβαλε τις φωνές για την ταραχή που προκάλεσε εισβάλοντας σαν τον κλέφτη σε ξένο σπίτι, αλλά στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας 31/10 έβαλε στην θέση του τον Παύλο που τόλμησε να ακουμπήσει το παιδί!

Ο Μαθιός απειλεί ανοιχτά τον Βρουλάκη και το Twitter τρελαίνεται!

Πανικός στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής!

Δεν αργεί λοιπόν η μέρα, που η Βασιλική επιτέλους θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του Μαθιού στον Σασμό, και το χωριό θα ζήσει στιγμές ευτυχίας πριν τους βρει το επόμενο κακό, που θα τους βυθίσει όλους πάλι στην θλίψη και τον πόνο καθώς θα πεθάνει...

Και πάλι όμως δε θα κυλήσουν ομαλά τα πράγματα όπως τα περιμένει κανείς σε ένα γάμο, καθώς στην τελετή θα εμφανιστεί ένα άτομο ακάλεστο, το οποίο στην όψη θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή και οι νεόνυμφοι, κυρίως η Βασιλική, θα παγώσει ολόκληρη!

Ο Πάυλος λοιπόν, απρόσκλητος κάνει την εμφάνιση του στην εκκλησία και όλοι τον κοιτούν σαστισμένοι καθώς τρέμουν για τον λόγο που πήγε τέτοια μέρα μέχρι εκεί! Ο Μαθιός του λέει ότι είναι ανεπιθύμητος και πρέπει να φύγει, ωστόσο εκείνος τους ξαφνιάζει και αναφέρει πως πήγε να ευχηθεί και όχι για να δημιουργήσει πρόβλημα! Τι θα συμβεί στο τέλος; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική υποψιάζεται την αλήθεια - Ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

Σασμός Spoiler: Καταρρακωμένος ο Σταύρος - Ζητάει συγγνώμη από τη Μαρίνα