Από Ελένη Μήτση

Η βασική δολοφονία στους Παγιδευμένους δεν είναι άλλη από εκείνη τη Μυρτούς, τον δολοφόνο της οποίας ανακαλύψαμε από την αρχή τη σεζόν. Το όνομα του Άγγελου λοιπόν, απασχολεί καθώς στέρησε τη ζωή της κοπέλας και παράλληλα βύθισε τη φίλη του στη δυστυχία.

Φαίνεται ωστόσο, πως οι αντιδράσεις του έχουν εξοργίσει, τη Ροδίτη και όπως όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10 και τον εισαγγελέα Σταύρο, τον οποίο και αποθέωσε το twitter για την έντασή του (δείτε εδώ τον λόγο, που έγινε ο φόνος).

Οι αντιδράσεις στο twitter για την ερμηνεία του Κίμωνα Κουρή στους Παγιδευμένους

Στοιχείο για τη δολοφονία του Κοσμά βγαίνει στη φόρα

Το πρόσωπο του Θοδωρή θα είναι στην επιφάνεια στους Παγιδευμένους ακόμα και αν κατάφερε να αποδείξει, πως δεν είναι εκείνος, που δολοφόνησε τη Μυρτώ.

Η συμπλοκή, που είχε με τον Κοσμά, τον πατέρα της οικογένειας Ροδίτη τον έκανε να πιστέψει, πως εκείνος τον σκότωσε εν τέλει. Έτσι λοιπόν εκείνος και ο πατέρας του, παρά τις αρχές του έκρυψαν το πτώμα (δείτε εδώ πως το εξαφάνισαν) και έτσι νόμισαν, πως ξεμπέρδεψαν.

Μια ανατροπή αναμένεται να δούμε στα νέα επεισόδια, καθώς σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο θα βρεθεί ξαφνικά το πορτοφόλι και προσωπικά αντικείμενα του Κοσμά. Τότε είναι, που η οικογένεια του θα ενημερωθεί, πως ο Κοσμά δεν είναι στα καράβια και έτσι ξεκινάει η ανατροπή.

Παγιδευμένοι Κοσμάς Θοδωρής spoiler

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: Επιτέλους! Άννα και Δημήτρης έρχονται κοντά

Εξελίξεις με τη σειρά «Παγιδευμένοι» - Μένουν πάνω από ένα μήνα εκτός προγράμματος ΑΝΤ1