Από Ελένη Μήτση

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις του επεισοδίου της Δευτέρας 24/10 στους Παγιδευμένους, με την Άννα να έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της αδερφής της και με τους λόγους, που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Ο Άγγελος χωρίς καμία ντροπή της δηλώνει πως: «Η Μυρτώ ήταν σαν να ήθελε να πεθάνει. Η Μυρτώ άξιζε να πεθάνει». Εκείνη με το που ακούει την τοποθέτηση αυτή βγαίνει εκτός εαυτού, τον αρπάζει φωνάζοντας:« Θα σε σκοτώσω, μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου. Ποιος νομίζεις, πως είσαι, ποιος άξιζε να πεθάνει»;(δείτε εδώ το δεύτερο πρόσωπο, που βάζει στο μάτι ο Άγγελος).

Απόσπασμα από το σημερινό 24/10 επεισόδιο των Παγιδευμένων

Ο δεύτερος εραστής της Μυρτώς μετά τον καθηγητή της

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» μιας και σύντομα θα αποκαλυφθεί πως η Μυρτώ, πέρα από τον καθηγητή της, είχε ακόμα έναν κρυφό εραστή!

Μετά την αποφυλάκιση του Θοδωρή, οι Αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Μετά τα στοιχεία που βρέθηκαν, ένας από τους κατηγορούμενους είναι και ο Νίκος, ο σύζυγος της αδερφής της Μυρτώς, της Χρύσας. Όπως έχουμε δει, ο Νίκος το βράδυ του φόνου της Μυρτώς έχει πολύ ισχυρό άλλοθι, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί.

Συγκεκριμένα, βρισκόταν με την ξαδέρφη της γυναίκας του, με την οποία διατηρεί δεσμό. Εκείνη αρνήθηκε να το καταθέσει καθώς θα διέλυε την οικογένειά της και έτσι ο Νίκος έχει βρεθεί εκτεθειμένος.

Παγιδευμένοι Νίκος παράνομος δεσμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Η νέα ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά - Υποδύεται την αδερφή της Υβόννης

Παγιδευμένοι: Σοκ - Ο Άγγελος κατηγορεί τον πατέρα του για τον φόνο της Μυρτώς! Η οικογένεια σπάει στα δυο