Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία, ενώ η παραδοχή του Νίκου στη Χρύσα για την παράνομη σχέση του με τη Δώρα, θα κλονίσει για άλλη μία φορά την οικογένεια της Άννας.

Η ομολογία του Άγγελου ότι ο πατέρας του κι όχι εκείνος σκότωσε τη Μυρτώ, έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες. Μάλιστα η επιβεβαίωση της κατάθεσης από την Υβόννη έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατήγορου.

Η Άννα και ο Δημήτρης έτοιμοι να παραδεχθούν τι νιώθουν στους Παγιδευμένους

Παγιδευμένοι Άννα Δημήτρης

Κάπως έτσι, η Άννα και ο Δημήτρης, μέσα στη δίνη των ερευνών, έρχονται πιο κοντά. Για πρώτη φορά είναι έτοιμοι να παραδεχθούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, οι άμυνες της Άννας την κρατούν και πάλι μακριά του. Τα πάντα θα αλλάξουν όμως για τους δυο τους, όταν ο γάμος τους αρχίσει να γίνεται γνωστός (δείτε εδώ ποιος θα το μάθει).

Μεγάλη διακοπή για τη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1

Οι «Παγιδευμένοι» λοιπόν είναι ένα από τα πρότζεκτ που θα βρεθούν για αρκετό καιρό μακριά από το πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου και αυτό γιατί θα σταματήσουν κοντά στα τέλη Νοεμβρίου και θα επιστρέψουν περίπου στις 15 Ιανουαρίου!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, αυτό συμβαίνει καθώς όλα τα κανάλια έχουν συμφωνήσει να κάνουν από κοινού ένα διάλειμμα στην prime time ζώνη ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Η πρακτική αυτή θυμίζει εποχές 2000 όταν ήταν σύνηθες οι σειρές να διακόπτονται πριν από τα Χριστούγεννα και να επιστρέφουν προς το τέλος του Ιανουαρίου.

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Όπως λοιπόν τα κανάλια ξεκίνησαν μαζί τη σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, έτσι έχουν αποφασίσει να κάνουν μαζί και το «διάλειμμα».

Μετά την επιστροφή από τις γιορτές, ο ΑΝΤ1 θα προχωρήσει σε ευρύ επαναλανσάρισμα με δύο κεντρικά στοιχεία. Η σειρά - έκπληξη της χρονιάς, οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψει με τρία επεισόδια την εβδομάδα, ενώ στο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθεί και η «Μάγισσα» της dream team των Άγριων Μελισσών που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία). Μένει να αποφασιστεί, αν θα προβάλλεται με ένα ή δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι σοκ! Εισβάλει στην σειρά και φέρνει το παρελθόν στην πόρτα του Μαρκέτου - Η γυναίκα που είχε σχέση τον έβαλε φυλακή

Σοκ στους Παγιδευμένους! Ο Αλέκος δεν είναι δικηγόρος