Από Ελένη Μήτση

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων με την κίνηση του Κοσμά απέναντι στον Θοδωρή να φέρνει τραγικά αποτελέσματα.

Ο πατέρας της Άννας επεδίωξε να σκοτώσει τον μικρό Μαρκέτο, ωστόσο στη συμπλοκή που είχαν είδαμε να γλιτώνει από τη σφαίρα ο Θοδωρής, θεωρώντας πως το σκότωσε εκείνος.

Ο τρόπος που εξαφανίζεται το πτώμα του Κοσμά

Άλλος είναι ωστόσο ο πραγματικός δολοφόνος , ο Θοδωρής δεν το ξέρει όμως αυτό και έτσι ομολογεί την πράξη του στον πατέρα του. Ο Σπύρος θα ξεπεράσει τους φραγμούς του για χάρη του παιδιού του και έτσι θα θάψει το πτώμα, κάπου που μόνο εκείνος και ο Θοδωρής θα ξέρουν.

Παγιδευμένοι

Αυτός είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Κοσμά

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» (δείτε εδώ για πόσο καιρό αναμένεται να μείνει εκτός προγράμματος) μιας και λίγο μετά την κόρη του, τραγικό θάνατο θα βρει και ο Κοσμάς.

O Κοσμάς είναι βέβαιος πως ο Θοδωρής είναι ο φονιάς της κόρης του και δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Θα πάρει εκδίκηση, ο κόσμος να χαλάσει.

Αφού ο Θοδωρής αποφυλακίζεται, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του, αλλά η μοίρα επεμβαίνει με τη μορφή του πατέρα της Μυρτώς. Κατηγορεί τον Θοδωρή για τον θάνατό της και θέλει εκδίκηση. Έτσι, όταν ο Θοδωρής βγαίνει από τη φυλακή, τον αρπάζει ο μπαμπάς της Μυρτώς και τον κλειδώνει σε μια αποθήκη. Εκεί οι δύο άνδρες θα αναμετρηθούν.

Παγιδευμένοι Κοσμάς Θοδωρής spoiler

Ο Κοσμάς, συγκεκριμένα, βρίσκεται σε ανεξέλεγκτη κατάσταση και κρατώντας ένα όπλο στα χέρια φωνάζει στον Θοδωρή πως μόνο αν τον δει νεκρό θα ησυχάσει. Οπλίζει και ορμά πάνω του. Ο αδερφός του Δημήτρη προσπαθεί να αμυνθεί και πέφτει πάνω του. Η σκανδάλη πατιέται, κάποιος από τους δυο την πατάει. Αίμα παντού.

Ο Κοσμάς στο πάτωμα, ο Θοδωρής το βάζει στα πόδια πανικόβλητος. Αθώος από τον ένα φόνο, μπλέκει σε δεύτερο ή έτσι νομίζει τουλάχιστον...

Μπορεί αυτός να πάτησε την σκανδάλη, αλλά δεν τον σκότωσε.

Ο φίλος του Θοδωρή, ο Άκης, τους είχε ακολουθεί από πριν, είδε τι παίχτηκε και πήγε να προστατέψει τον φίλο του. Τι θα συμβεί, όμως τώρα με τον Θοδωρή ο οποίος δεν ξέρει την αλήθεια και νομίζει πως έγινε φονιάς;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - spoiler: Νέα εισβολή στην σειρά! Ποια είναι και ποιο μυστικό την συνδέει με τον Γεράσιμο Μαρκέτο

Παγιδευμένοι - spoiler: Πρόσωπο "κλειδί" εισβάλει στην σειρά - Ο Σπύρος διαλύεται με τον ερχομό του