Από Ελένη Μήτση

Η Τζένη Καζάκου παραχώρησε συνέντευξη την Τετάρτη 26/10 στο Super Κατερίνα και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός για τη συμμετοχή της στο Παράδεισο των Κυριών, μίλησε και για την απώλεια του παππού της.

Ο αείμνηστος Κώστας Καζάκος δεν έχει ούτε δύο μήνες από όταν έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ πλάνα της εγγονής του από την κηδεία) και παρά το πένθος στην οικογένεια, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο, που διαχειρίστηκε την απώλεια, καθώς τα γυρίσματα ήταν σε εξέλιξη.

Τα συγκινητικά λόγια της Τζένης Καζάκου για τον παππού της

«Είναι η δουλειά μου. Είναι δύσκολο στη διαχείριση, αλλά είναι ένα πράγμα που εγώ ήμουν προετοιμασμένη, ήμουν ενημερωμένη ότι μπορεί να το αντιμετωπίσω. Η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει δεν μπορώ, παίρνω άδεια. Ο παππούς μου ήταν και δάσκαλός μου στη δραματική σχολή και η συμβουλή που μου είχε δώσει ήταν να ακούω την ψυχή μου και ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται εν συναίσθηση».

Η σχέση του Κώστα Καζάκου με την εγγονή του Τζένη

Πέρυσι την θαυμάσαμε μέσα από την κωμική σειρά του Mega, που άφησε εποχή με το άφθονο γέλιο που μας χάρισε. Φέτος, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του παππού της Κώστα Καζάκου, έκανε πρεμιέρα σε άλλο κανάλι και σε μία πιο σκοτεινή και δραματική σειρά, στον Παράδεισο των Κυριών στον Alpha.

O λόγος για την Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου (δείτε εδώ πλάνα από την κηδεία του πατέρα του) η οποία δεν ξέφυγε από το DNA της οικογένειας, και ακολούθησε την πορεία που χάραξαν στην υποκριτική. Ο ρόλος της λοιπόν σε αυτή τη σειρά, δεν είναι τόσο "βρώμικος" όσο των περισσότερων ηρώων, αλλά υποδύεται ένα καθώς πρέπει κορίτσι που έχει ως όνειρο να γίνει σύζυγος και μητέρα παρότι ο πατέρας της θέλει να σπουδάσει, κάτι που ήταν προνόμιο για εκείνους τους καιρούς.

Η σχέσεις της με την οικογένειά της ανέκαθεν άριστες, και παρότι έχει περάσει και εκείνη όπως και όλοι οι άνθρωποι τις περίεργες φάσεις της, ειδικότερα μετά το διαζύγιο των γονιών της, πάντα ήταν δεμένοι σαν μία γροθιά. Ιδιαίτερη όμως σχέση ήταν εκείνη που είχε με τον παππού της...

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Επειδή έμενα με την μαμά μου, ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πλέον χαρούμενοι μαζί να χωρίζουν. Εάν οι γονείς είναι καλά, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, αντιλαμβάνονται» έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της άλλωστε.

Τoυ θύμιζε την γυναίκα του, και μία εκ των μεγαλύτερων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου, την μία και μοναδική Τζένη Καρέζη, και στα μάτια της έβλεπε εκείνη την φλόγα και το πάθος για την δουλειά που κατείχε και η γιαγιά της. Μάλιστα στα πρώτα της χρόνια στις σπουδές της στην υποκριτική, είχε την τύχη να έχει τον παππού της καθηγητή, γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει και η ίδια επίσης, όπως και εκείνος αναφέροντας πως η Τζένη κάνει για αυτή τη δουλειά.

«Δεν διαβάζω με τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έχει δει να παίζω.

Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι. Αν του έλεγα “παππού να σου κάνω μια ερώτηση” θα αισθάνονταν άσχημα οι υπόλοιποι, αν έλεγα “να σας κάνω μια ερώτηση” θα ήταν αστείο και τελικά έμεινα στο “μπορώ να κάνω μια ερώτηση”. Είναι ο αρκουδάκος μου».

«Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για τη γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα», είπε αναγνωρίζοντας πως είναι ανόητη η σύγκριση αυτή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μέχρι την τελευταία στιγμή ήθελε...» - Γροθιά στο στομάχι τα λόγια του Κωνσταντίνου Καζάκου για τον πατέρα του

«Τρως τη σφαλιάρα, σηκώνεσαι και...» - Ο Κωνσταντίνος Καζάκος "λύνει" τη σιωπή του μετά τον χαμό του πατέρα του