Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα προς ένα αποκαλύπτονται τα βρώμικα μυστικά και ο πραγματικός χαρακτήρας του αστυνόμου Χρηστίδη (τον οποίο το κοινό αντιπαθεί όσο κανέναν άλλο) και μέχρι και οι συνάδερφού του στον Παράδεισο των Κυριών, έχουν αρχίσει και τον υποπτεύονται, όπως είδαμε και απόψε στο επεισόδιο της Πέμπτης 27/10!

Ο Γιαμαλης, επιτέλους δηλαδή σύμφωνα με τους χρήστες του Instagram, μετά το ανώνυμα τηλεφώνημα που δέχτηκε, το οποίο καταδείκνυε τον ανώτερο του υπεύθυνο για τις απόπειρες των δολοφονιών, αρχίζει και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον ξεσκεπάσει!

Το Twitter ξετρελάθηκε με την ανακάλυψη του Γιαμαλη!

Ο Χρηστίδης εξαφανίζει και κακοποιεί την Μιράντα

Μετά από όλα όσα μάθαμε για το παρελθόν του με την Μιράντα, αλλά και μετά από την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη, έχουμε πλέον καταλάβει ότι μόνο με μία δραστική λύση οι ήρωες της σειράς θα ξεφορτωθούν τον αστυνόμο Χρηστίδη, καθώς είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα άτομα που δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ και πουθενά!

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως θα γίνει ξανά ο εφιάλτης της Μιράντας, καθώς θέλει να μάθει που είναι κρυμμένη η γυναίκα του, και γνωρίζει πως εκείνη βρίσκεται πίσω από όλα!

Ο Χρηστίδης θεωρεί τεράστια απειλή την Μιράντα, και έπειτα από προσπάθειά της να τον παγιδέψει καταλήγει να συμβαίνει το αντίθετο, και αφού την κακοποιεί άσχημα την εξαφανίζει! Η ξαφνική της απουσία από το μαγαζί, ανησυχεί τους πάντες και ιδιαίτερα τον Ντίνο, και εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να την βρουν! Η Μιράντα τότε τους αποκαλύπτει τα πάντα για εκείνη και τον αστυνόμο...

Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών - spoiler: «Ατίμασες δύο κοπέλες!» - Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Αμαλία και Άγη

Παράδεισος των κυριών: Μπήκε στο σπίτι τη λάθος στιγμή - Ο Χριστόφορος τσακώνει την Αμαλία με τον Ντίνο