Από Πέννυ Μαστοράκου

Από ότι φαίνεται, η τύχη δεν είναι με το μέρος της Αντιγόνης ούτε λίγο στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ όσα θα δούμε απόψε 31/10 στην σειρά) τον τελευταίο καιρό. Η ιδιαίτερα αγαπημένη ηρωίδα μας, πάνω που πήγε να βρει την ευτυχία και να συνηθίσει να έχει κοντά της το παιδάκι της, και να σταθεί στα πόδια της παρόλο που αυτό την πονά, καταρρέει με τον ερχομό του Σωκράτη!

Η ίδια αντιλαμβάνεται πως έχει έρθει για να μείνει, και αυτό που την τρομάζει περισσότερο είναι να μη αποκαλυφθεί η αλήθεια, καθώς αν καταλάβει πως το παιδί, δηλαδή η Αγγελική, είναι δικό του (δείτε εδώ ωστόσο το πόσο καρφώνεται με αυτό το θέμα) κινδυνεύει τόσο η ψυχολογία του παιδιού, όσο και η δουλειά της!

Η Αντιγόνη στο χείλος του γκρεμού στην Γη της Ελιάς

Η εμφάνιση του λοιπόν βάζει σε μεγάλους μπελάδες την Αντιγόνη, καθώς εκτός από ταραχή στο παιδί, που θα προκαλέσει αν αποκαλυφθεί η αλήθεια, θα φέρει και την επαγγελματική της καταστροφή το γεγονός της παράνομης υιοθεσίας της μικρής, και η φήμη της θα διαλυθεί!

 Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην Αγγελική

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης έχει έρθει σε επαφή με τους Βρεττάκους και τρέμει να μην αποκαλυφθεί κάτι σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Ετσι ζητάει τη συμβουλή της Εύας: «Τι να κάνω; Θα τρελαθώ! Μήπως είναι καλύτερα να τους μιλήσω και να τους πω ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής;», τη ρωτάει.

Ωστόσο η Εύα δεν συμφωνεί και της προτείνει: «Θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν υπάρχει λόγος, δεν ξέρει κάτι ο ίδιος», την καθησυχάζει, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης (δείτε εδώ με ποιον θα γίνει ζευγάρι η Αντιγόνη) και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Στο μεταξύ ο Πότης κάνει και πάλι το θαύμα του.

Ο Σωκράτης έχει πάει για καφέ στο καφενείο του και πάνω στην κουβέντα για την εμπορική συμφωνία με τους Βρεττάκους, ο Πότης άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Λίγο αργότερα, ο Σωκράτης μπαίνει σε σκέψεις και μάλιστα δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές.

Έτσι, αποφασίζει να ψάξει περισσότερο τη συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Εχοντας αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, αποφασίζει να κινηθεί κρυφά απ’ όλους και καταφέρνει να πάρει κρυφά δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Όπως θα δούμε αργότερα, ο Σωκράτης θα μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του και τότε θα αρχίσουν τα τεράστια προβλήματα για όλους και κυρίως για το παιδί, τη Μαρίνα και τον Μάνο, ενώ και η Αντιγόνη κινδυνεύει άμεσα λόγω της παράνομης υιοθεσίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Σφαγή ανάμεσα σε Μάνο και Σωκράτη - Βγαίνει στην φόρα η παράνομη υιοθεσία

Γη της Ελιάς: «Θα κάνει αρκετές προσπάθειες για...» - Ποιο θα είναι το μέλλον της Εύας στην σειρά