Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο ερχομός του Σωκράτη στην Μάνη και την Γη της Ελιάς έχει φέρει τα πάνω κάτω, και στο αποψινό επεισόδιο δύο συναντήσεις του επιχειρηματία σχολιάστηκαν εκτενώς στο Twitter! Οι χρήστες δεν άφησαν να πέσει κάτω ούτε η πρώτη συνάντησή του με την Αλκμήνη (δείτε εδώ τα επικά σχόλιά τους) αλλά ούτε εκείνη με την Αντιγόνη!

Η ίδια φανερά ταραγμένη από την έλευσή του στην περιοχή, τον υποδέχεται στο ιατρείο της, και ο ίδιος την στρίμωξε για τα καλά, βομβαρδίζοντάς την με ερωτήσεις, και παραλίγο να καρφωθεί, και οι χρήστες να σχολιάζουν στην πλατφόρμα την ίδια στιγμή πως είναι λάθος να του κρύβει για το παιδί του!

Το Twitter κατακρίνει την Αντιγόνη για την στάση της

Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην Αγγελική

Στη Γη της Ελιάς, ο Σωκράτης το μόνο που θέλει είναι να κλείσει συμφωνία για το ελαιοτριβείο, ωστόσο οι συγκυρίες και κάποια τυχαία γεγονότα τον φέρνουν μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη που αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές πολλών ανθρώπων.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης έχει έρθει σε επαφή με τους Βρεττάκους και τρέμει να μην αποκαλυφθεί κάτι σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Ετσι ζητάει τη συμβουλή της Εύας: «Τι να κάνω; Θα τρελαθώ! Μήπως είναι καλύτερα να τους μιλήσω και να τους πω ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής;», τη ρωτάει.

Ωστόσο η Εύα δεν συμφωνεί και της προτείνει: «Θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν υπάρχει λόγος, δεν ξέρει κάτι ο ίδιος», την καθησυχάζει, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης (δείτε εδώ με ποιον θα γίνει ζευγάρι η Αντιγόνη) και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Στο μεταξύ ο Πότης κάνει και πάλι το θαύμα του.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Ο Σωκράτης έχει πάει για καφέ στο καφενείο του και πάνω στην κουβέντα για την εμπορική συμφωνία με τους Βρεττάκους, ο Πότης άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Λίγο αργότερα, ο Σωκράτης μπαίνει σε σκέψεις και μάλιστα δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές.

Έτσι, αποφασίζει να ψάξει περισσότερο τη συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Εχοντας αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, αποφασίζει να κινηθεί κρυφά απ’ όλους και καταφέρνει να πάρει κρυφά δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Όπως θα δούμε αργότερα, ο Σωκράτης θα μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του και τότε θα αρχίσουν τα τεράστια προβλήματα για όλους και κυρίως για το παιδί, τη Μαρίνα και τον Μάνο, ενώ και η Αντιγόνη κινδυνεύει άμεσα λόγω της παράνομης υιοθεσίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Όλη η Μάνη πιάνει στο στόμα της τη Μυρτάλη

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Σοκ για τη Βασιλική - Μαθαίνει ότι η μάνα της ήθελε να της κάνει μάγια