Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από τους πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και τις αποκαλύψεις που έκαναν στην εκπομπή για την σειρά, το μεσημέρι της Τρίτης 25/10 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε και η Χρύσα Παππά, την οποία αυτή την χρονιά απολαμβάνουμε στην Γη της Ελιάς, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της εκεί αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η εξομολόγηση της Χρύσας Παπά στην Ελένη Μενεγάκη

«Τα τελευταία χρόνια οι άνδρες διστάζουν να μου μιλήσουν ή με πλησιάζουν γιατί με αναγνωρίζουν. Κάνω το πρώτο βήμα, αλλά φροντίζω να το αποφεύγω γιατί είναι πολύ ωραίο να κάνει το πρώτο βήμα ένας άνδρας. Στην αρχή μίας σχέσης προστατεύω την ερωτική μου ζωή από τις κάμερες, ακόμα και από τον περίγυρο μου.

Κάποιες φορές με ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα που θα πέσουν πάνω μου όταν είμαι έξω για φαγητό ή ποτό. Κάποιοι “φίλοι” απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να κάνω επαγγελματικές επιτυχίες. Στην αρχή στεναχωριόμουν, τώρα αδιαφορώ.

Δεν νομίζω ότι γεννήθηκα για να κάνω αυτό το επάγγελμα. Έχω σπουδάσει μουσικοθεραπεία, αλλά η ψυχή μου χαίρεται με την υποκριτική. Νιώθω πολλή χαρά που είμαι στην σειρά “Η Γη της Ελιάς” και που είμαι ξανά στο Mega μετά από τόσα χρόνια. Θα συμβεί κάτι πολύ ωραίο στη ζωή της Εύας και θα κάνει αρκετές προσπάθειες για να τα ξαναβρεί με τον Στάθη είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά

Οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και την ξυλοκοπάει βάναυσα. Στο μεταξύ η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχα βενζίνη μόνο για να πάω και...» - Η αποκάλυψη της Χρύσας Παππά για την οντισιόν στα Μυστικά της Εδέμ

Γη της Ελιάς Spoiler: Θα δεθεί με την Αγγελική και θα την λατρέψει - Ο Σωκράτης φέρνει τα πάνω κάτω στους Βρεττάκους