Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Αυτή η Νύχτα Μένει επιστρέφει αύριο 31/11 με νέα επεισόδια (δείτε εδώ τι αλλαγές έγιναν στο πρόγραμμα της σειράς) και μεταξύ άλλων, θα δούμε τη Νίκη να παραδέχεται για πρώτη φορά τα συναισθήματά της για τον Στρατή και μάλιστα, στον ίδιο.

Η Νίκη (δείτε εδώ τις αποκλειστικές αποκαλύψεις της Νικολέττας Καρρά για τον ρόλο της) αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματα της στον Στρατή και έτσι τον πλησιάζει για να του μιλήσει. «Στρατή, θέλω να σου μιλήσω», του λέει, όμως εκείνος μετά τις νέες πληροφορίες που λαμβάνει για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. «Άλλη στιγμή, δεν μπορώ τώρα», της λέει και φεύγει με τη μηχανή του, αφήνοντάς την κυριολεκτικά σύξυλη. Καθώς η μέρα φεύγει, η Ζέτα και ο Στρατής συναντιούνται και περνάνε το βράδυ τους μαζί.

Το επόμενο πρωί η Νίτσα πηγαίνει στο μαγαζί έντρομη καθώς δεν βρίσκει τη Ζέτα. «Είδες τη Ζέτα; Δεν γύρισε το βράδυ», ρωτάει τη Διαμάντω και εκείνη την ώρα ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί. «Πού είσαι, ρε παιδάκι μου, και κόντεψα να τρελαθώ από την αγωνία μου;», ρωτάει η Νίτσα καθώς οι δύο φίλες μπαίνουν στο μαγαζί.

Η Νίκη τους βλέπει να γυρνάνε μαζί με τη μηχανή του Στρατή και η καρδιά της σπάει σε χίλια κομμάτια γιατί έχει αληθινά αισθήματα για το αφεντικό της.

Η εξομολόγηση της Νίκης στον Στρατή στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Κάποια στιγμή ωστόσο, η Νίκη βρίσκει την ευκαιρία και μιλάει στον Στρατή, λέγοντάς του: «Είμαι έτοιμη να σου τα δώσω όλα Στρατή». Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να βρει την ανταπόκριση που θέλει από εκείνον.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Βόμβα για τον Στρατή - Η Ζέτα φεύγει για την Αθήνα

Αυτή η νύχτα μένει: Δεν το πρόσεξε κανείς - Το σημάδι στο σώμα της Νίτσας δείχνει πως...