Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να έχουν προβληθεί μόλις 5 επεισόδια από τη νέα αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει», ωστόσο ήδη το κοινό έχει δείξει το ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα που μας μεταφέρει στις πίστες της δεκαετίας του '80.

Από την πρεμιέρα της, η σειρά προβαλλόταν Δευτέρα και Τρίτη, απέναντι από την επίσης νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», το οποίο μάλιστα είχε άλλα δύο επεισόδια μέσα στην εβδομάδα μιας και έβγαινε στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού Κυριακή με Τετάρτη.

Ποιες μέρες θα προβάλλεται το Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Κάπως έτσι, λίγο μετά το χθεσινοβραδινό 24/10 επεισόδιο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε), ο ALPHA ανακοίνωσε μία μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Αυτή η Νύχτα Μένει αλλαγή προγράμματος

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (31/10 - 2/11) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Δευτέρα (31/10)

Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας, η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής. Η Φωτεινή, από την άλλη, έχοντας δει το ξέσπασμα του πατέρα της στον τάφο της Μαρίνας, επιστρέφει στο σπίτι τρομαγμένη. «Πού είχες πάει;», τη ρωτάει η Εύη και αμέσως εκείνη ξεσπάει πάνω της: «Σ’ ενδιαφέρει τι κάνω και πού πάω; Σε ένοιαζε ποτέ πώς είναι εδώ η ζωή μας μετά τη μαμά; Εγώ ήμουν εδώ και έτρεχα να μαζέψω τα κομμάτια του πατέρα μου κι ακόμα το κάνω». Η Εύη δεν μπορεί να καταλάβει το ξέσπασμα αυτό: «Δεν σε καταλαβαίνω, ποιο είναι το πρόβλημα μαζί μου; Από τη μέρα που ήρθα συνεχώς μου επιτίθεσαι και μου μιλάς απότομα! Αν ενοχλώ να φύγω ξανά, δεν έχω πρόβλημα».

Αυτή η Νύχτα Μένει Στέλιος

Τότε η Φωτεινή βάζει τα κλάματα: «Δεν αντέχω άλλο! Σε παρακαλώ βοήθησέ με! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια», λέει και η Εύη την παίρνει αγκαλιά και τη ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Φωτεινή που άκουσε τα λόγια που έλεγε ο πατέρας της στον τάφο και για την εξωσυζυγική σχέση που είχε η μητέρα της, ξυπνά στη μνήμη κάτι από το παρελθόν και το flashback που γίνεται ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα.

Η Νίκη (δείτε εδώ τις αποκλειστικές αποκαλύψεις της Νικολέττας Καρρά για τον ρόλο της) αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματα της στον Στρατή και έτσι τον πλησιάζει για να του μιλήσει. «Στρατή, θέλω να σου μιλήσω», του λέει, όμως εκείνος μετά τις νέες πληροφορίες που λαμβάνει για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. «Άλλη στιγμή, δεν μπορώ τώρα», της λέει και φεύγει με τη μηχανή του, αφήνοντάς την κυριολεκτικά σύξυλη. Καθώς η μέρα φεύγει, η Ζέτα και ο Στρατής συναντιούνται και περνάνε το βράδυ τους μαζί.

Τρίτη (1/11)

Το επόμενο πρωί η Νίτσα πηγαίνει στο μαγαζί έντρομη καθώς δεν βρίσκει τη Ζέτα. «Είδες τη Ζέτα; Δεν γύρισε το βράδυ», ρωτάει τη Διαμάντω και εκείνη την ώρα ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί. «Πού είσαι, ρε παιδάκι μου, και κόντεψα να τρελαθώ από την αγωνία μου;», ρωτάει η Νίτσα καθώς οι δύο φίλες μπαίνουν στο μαγαζί. Η Διαμάντω πλησιάζει με χαμόγελο τον Στρατή: «Άνοιξες πάλι την καρδιά σου, Στρατή». Όμως, η εξέλιξη αυτή ραγίζει την καρδιά της Νίκης.

Αυτή η Νύχτα Μένει Νίτσα Διαμάντω

Η πίεση του Στέλιου στον Χρήστο να μάθει τον πραγματικό λόγο που έχει βάλει στόχο τον Βαρδάρη, τον οδηγεί στο να καταλάβει πως η βοήθεια που του ζητάει, δεν μπορεί να έρθει χωρίς αντάλλαγμα: «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο να κάνω τα χατίρια σου, αν δεν μου εγγυηθείς κι εσύ κάποια πράγματα», τονίζει ο αστυνόμος. «Με εκβιάζεις, Στέλιο;», τον ρωτάει ο Χρήστος και ο Στέλιος του απαντάει: «Δεν σε εκβιάζω, προσπαθώ να σώσω το τομάρι μου». Το πραγματικό χτύπημα, όμως, για τον Χρήστο έρχεται αναπάντεχα από την Εύη και τη Φωτεινή, που του ανακοινώνουν την απόφασή τους να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο της μητέρας τους.

Τετάρτη (2/11)

Ο Χρήστος που το ανακαλύπτει γίνεται πυρ και μανία μαζί τους και εκείνες καταφεύγουν στο σπίτι της γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια. Ο Γιώργης από την άλλη βλέπει στον δρόμο τον Αλέξανδρο.

Αυτή η Νύχτα Μένει Στρατής Ζέτα

Ο θυμός και των δύο για τον Χρήστο τούς κάνει να συμμαχήσουν εναντίον του, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στον θάνατο του Νώντα. Καθώς ο Στρατής φτάνει στο δωμάτιο της Ζέτας να τη βρει, εκείνη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο της, όπου της μεταφέρει άσχημα νέα. Η Νίτσα στέκει στο πλευρό της και την παρηγορεί, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος. Κι ο Στρατής στέκει στο πλευρό της Ζέτα, η οποία μέσα στα κλάματα φιλάει τον Στρατή! Το βράδυ στο «Ονειρο» εμφανίζεται απρόσμενα ο Χρήστος!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχουν και οι δύο σχέση με την υποκριτική - Πασίγνωστοι ηθοποιοί οι γονείς της Ηλιάνας Μαυρομάτη

Είναι κούκλος και σεφ - Ο σύντροφος της Μελίνας Λεφαντζή από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''