Από Ελένη Μήτση

Πολλά μυστικά μερικά ένοχα και άλλα λιγότερο κρύβονται πίσω από το παρελθόν της Νίτσας στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' μια γυναίκα, η οποία έχει ρόλο προστατευτικό για όλους τους άλλους, για τον εαυτό της όμως;

Μπορεί να τη βλέπουμε να είναι σαν μητέρα για τη Ζέτα, όμως από μια σκηνή, που είδαμε στη σειρά καταλάβαμε πως έστω κάποια στιγμή στη ζωή της είχε μείνει εγκύος.

Το σημάδι στο σώμα της Νίτσας που γεννάει ερωτήματα

Σε μια προσωπική της στιγμή η τραγουδίστρια ανέβασε το φόρεμα της και κοίταξε με ένα μελαγχολικό βλέμμα ένα σημάδι στην κοιλιά της, το οποίο σηματοδοτεί, πως κάποτε έμεινε έγκυος. Το πρόσωπό είναι ακόμα μυστήριο, καθώς για την ώρα τη βλέπουμε κοντά με τον Γιώργη.

Αυτή η νύχτα μένει - Νίτσα

Το spoiler της Κόρας Καρβούνη για το Αυτή η Νύχτα Μένει

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/10) η Κόρα Καρβούνη, η «Νίτσα» από την αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει», η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της καθώς και για το τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια από εκείνη και την κολλητή της, Ζέτα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το ειδύλλιο της Νίτσας και του Γιώργη θα προχωρήσει ενώ εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου πως υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στην ίδια και στον χαρακτήρα που υποδύεται.

«Πέραν του ρόλου, που είναι υπέροχος, είναι πολύ γοητευτικός ρόλος η Νίτσα, πρώτα ήρθε το σενάριο, η σκηνοθέτης μου που έχουμε ξαναδουλέψει μαζί, και το καστ. Είναι το πιο υπέροχο καστ που έχω δει σε ελληνική σειρά αυτή τη στιγμή.

Η Νίτσα ξέρει τα πάντα για το παρελθόν της Ζέτας. Σιγά σιγά, από απόψε δηλαδή, θα αρχίσουν να έρχονται οι αποκαλύψεις και για το παρελθόν της Ζέτας αλλά και για το παρελθόν της Νίτσας που έχει ένα βίαιο παρελθόν, στο τελευταίο επεισόδιο είπε για μία κακοποιητική συμπεριφορά που είχε από τον πατριό της.

Γι΄αυτό η γυναίκα αυτή έχει τέτοια καχυποψία με τους άντρες. Μοιάζουμε πολύ με τη Νίτσα, είμαι μάγκας, ξέρω να επιβιώνω όπως η Νίτσα, έχουμε χιούμορ και μοιάζουμε και στη μητρικότητα, σιγά σιγά θα δείτε και πιο μητρικές στιγμές της Νίτσας. Έχουμε καιρό να δούμε τέτοια γυναικεία φιλία σε ελληνική σειρά. Αυτή η σχέση θα έχει τα πάνω και τα κάτω της αλλά είναι πολύ δυνατή σχέση για να διαλυθεί έτσι. Γίνεται ένα ειδύλλιο με τη Νίτσα και τον Γιώργη, σπάνιο, γιατί είναι δύο άνθρωποι που μοιάζουν. Είναι και οι δύο ντόμπροι, καθαροί χαρακτήρες και αυτό θα είναι ένα ειδύλλιο που θα τραβήξει.

Δεν έχω πάει ποτέ σε σκυλάδικο, είμαι ροκ», είπε χαρακτηριστικά η Κόρα Καρβούνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Aυτή η νύχτα μένει: «Θα με βρει όπου και να πάω» - Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που φοβάται η Ζέτα

Αυτή η νύχτα μένει: Την άκουσε να το λέει στο τηλέφωνο - Το μυστικό της Ζέτας ανακαλύφθηκε από τον Στρατή