Από Ελένη Μήτση

Τίποτα δεν έχει τελειώσει στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ίσα ίσα όλα τώρα αρχίζουν, καθώς οι εξελίξεις για τον Στρατή και τη Ζέτα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες στη συνέχεια.

Ο Βαρδάρης μπορεί να είναι κολλημένος στη Μαρίνα, αλλά όσο να ναι η ύπαρξη της Ζέτας στο μαγαζί του δε του περνάει καθόλου αδιάφορη. Οι δύο τους μάλιστα θα δώσουν ένα καυτό φιλί, το οποίο ωστόσο γεννήσει φόβο...

Όσα θα συμβούν ανάμεσα στον Στρατή και τη Ζέτα

Η τραγουδίστρια θα αγχωθεί γιατί άμα έρθουν ακόμη πιο κοντά, τότε μπορεί ο Στρατής να καταλάβει το μυστικό της και αντίστοιχα εκείνος ανησυχεί, καθώς φοβάται να ανοιχτεί σε άλλη γυναίκα...Έτσι λοιπόν, η Ζέτα φεύγει για την Αθήνα με τον Βαρδάρη να συνειδητοποιεί πως πρέπει να το πάει πιο σοβαρά μαζί της (δείτε εδώ το μεγάλο μυστικό της Νίτσας).

Ζέτα και Στρατής

Ο Στρατής ενδίδει στο κάλεσμα της τραγουδίστριας

Όσοι νομίζουν, πως η βασική ιστορία για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' έχει να κάνει με τις απειλές, που δέχεται το όνειρο, τότε είναι βαθιά γελασμένοι.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, ο οποίος σιγά σιγά εκδηλώνεται. Ο Στρατής αφενός είναι κολλημένος στο παρελθόν του και στη Μαρίνα, αφετέρου θα γοητευτεί από το κάλεσμα της Ζέτας.

Η νεαρή τραγουδίστρια δε χάνει ευκαιρία να είναι στο πλάι του Βαρδάρη, με τα βλέμματα που του ρίχνει να είναι πολλά υποσχόμενα. Εκείνος με τη σειρά του έχουμε δει να την προστατεύει, με αποτέλεσμα όλα αυτά να κλιμακωθούν δημιουργώντας έναν φλογερό έρωτα.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα Στρατής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: «Όλα θα του τα πάρω» - Το άγριο ξέσπασμα του Χρήστου πάνω από τον τάφο της Μαρίνας

Τηλεθέαση (25/10): Μάχη στήθος με στήθος για Μαύρο Ρόδο και Αυτή η Νύχτα Μένει - Ποια σειρά πήρε την πρωτιά