Από TV24 Team

Έχοντας διαγράψει πολλά χιλιόμετρα καλλιτεχνικής πορείας, η Νικολέττα Καρρά δεν επαφίεται στα εύκολα και για μια ακόμη φορά κάνει την έκπληξη. Τη φετινή σεζόν επέλεξε να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», υποδυόμενη τη Νίκη, μια κονσοματρίς με χρυσή καρδιά και μιλάει αποκλειστικά στο TV24.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Νικολέττας Καρρά

Φαίνεται ότι η Νίκη είναι μια γυναίκα έξω καρδιά, καλοπροαίρετη και καλοσυνάτη.

«Είναι καθαρός άνθρωπος παρά το περιβάλλον που κινείται. Έχει μεγάλη ευθύτητα και είναι ό,τι δείχνει, παρόλο που κουβαλάει δύσκολο παρελθόν. Έχει περάσει πολλά, αλλά έχει καταφέρει να τα προσπεράσει όλα μέσω της δουλειάς της και με τη τεράστια εσωτερική της δύναμη. Δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα κορίτσι έξω καρδιά, χαρούμενο και χαμογελαστό. Το “γέλα παλιάτσο” συμβαίνει πολύ συχνά στη ζωή. Οι άνθρωποι που χαμογελάνε πολύ, κουβαλάνε και πολλά βάρη στην πλάτη τους» (δείτε εδώ ποιες μέρες θα προβάλλεται η σειρά του ALPHA).

Πάντως, παρά το πιο διασκεδαστικό κομμάτι, οι ήρωες της σειράς είναι πρόσωπα γήινα και απτά.

«Αλλο ένα στοιχείο που κάνει αυτή την παραγωγή τόσο προσεγμένη. Οι χαρακτήρες είναι φυσικοί, ανθρώπινοι και δεν μπορεί κάποιος που παρακολουθεί τη σειρά να μη δει τον εαυτό του σε κάποιον από τους ήρωές της».

Αυτή η Νύχτα Μένει Νίκη

Η Νίκη ξέρει τους άντρες καλά. Τους… καψουρεύεται κιόλας;

«Είναι ερωτευμένη με τον Στρατή και μόνο με αυτόν. Τους υπόλοιπους τους γνωρίζει πολύ καλά και ξέρει να τους χειρίζεται. Είναι μέρος της δουλειάς της και της προσωπικότητάς της. Δεν δυσκολεύεται σε αυτό το κομμάτι. Όμως δεν είναι ερωτιάρα».

Ωστόσο δεν υπάρχει ανταπόκριση. Από την άλλη και η Ζέτα θα δείξει ενδιαφέρον για τον Στρατή. Θα υπάρξει αντιζηλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες;

«Προφανώς και θα υπάρξει. Θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε γυναίκα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία της διεκδίκησης, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον κόσμο της νύχτας που τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και οι άνθρωποι τα λένε σταράτα».

Η Νίκη φαίνεται να επικοινωνεί καλύτερα με τη Νίτσα. Θα έρθουν τόσο κοντά οι δυο τους ώστε να της πει τι έχει συμβεί;

«Είναι αρχή ακόμα. Έχετε αντιληφθεί σωστά όμως τη σχέση Νίκης και Νίτσας. Όπως θα εξελιχθεί στο μέλλον θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι πολύ ιδιαίτερη. Δεν είναι αγάπης, μίσους ούτε αντιζηλίας. Είναι μια σχέση συγκινητική και βαθιάς επικοινωνίας, η οποία όμως δεν φαίνεται σε πρώτο επίπεδο. Η Ζέτα ωστόσο είναι το σημείο τριβής. Είναι πολύ φίλη με τη Νίτσα. Καθώς η Νίκη με τη Ζέτα έχουν το δικό τους θέμα αντιζηλίας δεν μπορούν να γίνουν φίλες οι τρεις τους».

Αυτή η νύχτα μένει Νίτσα

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Βόμβα για τον Στρατή - Η Ζέτα φεύγει για την Αθήνα

Αυτή η νύχτα μένει: Δεν το πρόσεξε κανείς - Το σημάδι στο σώμα της Νίτσας δείχνει πως...